دلار، عامل گرانی سکه

به گزارش هرمزبان به نقل از ایسنا، دلار آمریکا در هفته گذشته با نوساناتی همراه شد؛ به طوری که تا میانه های هفته روند افزایشی داشت و در آخر هفته تا حدودی نزولی شد. از سوی دیگر بازار سکه به شکل کم سابقه ای دستخوش افزایش قیمت شد و رکوردشکنی کرد.

دلار در شروع هفته با نرخ حدود 4750 تومان کار خود را آغاز کرد. در ادامه از مرز 4800 تومان عبور کرد و در میانه هفته به بالاترین قیمت خود رسید و به 5000 تومان نزدیک شد. اما در ادامه نرخ دلار در مسیر کاهشی البته با شیب آرام قرار گرفت؛ به طوری‌که در روز چهارشنبه به حدود 4820 تومان رسید و در آخرین روز هفته 4790 تومان در بازار معامله شد تا در مجموع هفته نسبتا پر نوسانی برای این ارز رقم بخورد.
اما هفته ای که گذشت هفته خاصی برای سکه بود. نرخ سکه تمام به شکل کم سابقه ای افزایش پیدا کرد. سکه تمام در شروع هفته یک میلیون و 542 هزار تومان در بازار آزاد فروخته شد. سکه در ادامه جهش خود را آغاز کرد و به یک میلیون و 575 هزار تومان رسید و در روز چهارشنبه به نقطه اوج خود رسید و تا یک میلیون و 600 هزار تومان هم پیش رفت که بالاترین نرخ در تاریخ قیمت سکه محسوب می‌شود.
در مجموع بررسی نرخ سکه تمام نشان می دهد که این نوع سکه در هفته جاری حدود 60 هزار تومان افزایش قیمت پیدا کرد.

محمد کشتی آرای – عضو اتحادیه طلا و جواهر تهران – معتقد است که مهمترین عامل رشد قیمت سکه افزایش قیمت دلار در روزها و هفته های اخیر است که بر بازار سکه هم اثر گذاشته است.

به گفته وی، از طرف دیگر میزان تقاضا در بازار سکه افزایش پیدا کرده است و سرمایه های خرد و کوچک نیز به سمت بازار سکه سوق پیدا کرده اند.

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »