پل رایان اظهارات ترامپ را تاسف بار و بی فایده توصیف کرد

پل رایان اظهارات ترامپ را تاسف بار و بی فایده توصیف کردبه گزارش هرمزبان به نقل از  گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان  به نقل از پایگاه اینترنتی پولتیکو؛ پل رایان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا اظهارات اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره کشور‌های آفریقایی را تاسف بار و بی فایده توصیف کرد.

پل رایان گفت: «اولین چیزی که به ذهن من رسید تاسف بار و بی فایده بود. با این حال می‌دانید من به چه فکر می‌کنم. به خانواده خودم فکر می‌کنم.» وی بیان می‌کند که خانواده وی، مهاجرانی از ایرلند بودند که به آمریکا آمدند.

رایان گفت: «داستان زیبای آمریکا همین است. امروز هم همین ماجرا را داریم. این چیزی بود که دیروز روی داد و باعث شد این کشور استثنائی و منحصر به فرد باشد. به نظر من باید از این دست مسائل استقبال کنیم زیرا نقطه قوت ماست حتی اگر کسی از هائیتی آمده باشد.»

وی تصریح کرد: «ما دوستان فوق العاده‌ای از آفریقا داریم که پزشک و شهروندانی فوق العاده هستند و فکر می‌کنم اهمیت دارد از دست مسائل استقبال کنیم.

رایان همواره سعی کرده است در خصوص اظهارات آتشین ترامپ، جانب ادب را رعایت کند. اظهاراتی که وی مطرح کرده است، در مقایسه با واکنشی که به اظهارات ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی دو هزار و شانزده در حمله به قاضی فدرال کره بود به مراتب نرم‌تر بود.

رایان اضافه کرد: «طرح این ادعا که فردی به خاطر نژادی که دارد نمی‌تواند شغلی خاص را داشته باشد براساس تعریف کتابی، اظهاراتی نژادپرستانه به شمار می‌آید.»

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »