توسعه ناهمگون شهرها خطرهای جدی جدید ای را بوجود آورده هست

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، سردار جلالی سه شنبه شب در جمع خبرنگاران مبحث پدافند غیر عامل در کشور را دفاع از غیرنظامیان در حوادث و وقایع متفاوت طبیعی، انسانی و صنعتی عنوان نمود و اظهار داشت: پدافند غیرعامل در کشور های متفاوت با اسامی مکرر وظیفه مدیریت بحرانها را دارد.

وی عنوان نمود: آمار جمعیت شهری ایران ۷۲ درصد و روستایی ۲۸ درصد هست. جابجای جمعیتی پدید آوردنده لطمه های نوین شهری شده هست و جامعه شهری را به سبب افزایش حاشیه نشینی و توسعه ناهمگون در فراروی خطر قرار داده هست.

جلالی اضافه کرد: طی سالیان گذشته مجموعه ای از لطمه های مهندسی در کشور ایجاد شده هست که از هم گسستگی موجود و حاشیه نشینی از این جمله لطمه ها هست. به گونه ای که کارخانه های خطر آفرینی که در گذشته بیرون شهرها ایجاد شده بودند به سبب همین توسعه ناهمگون مهندسی شهری به داخل شهرها پایدار اند و حالا مشکلات و خطرهای زیاد جدی را برای شهرها در حوزه های متفاوت آلایندگی، خطرهای منفجر شدن و آتش سوزی را بوجود آورده هست.

ریاست پدافند غیرعامل کشور با اظهار این که آنچه امروز شاهد آن هستیم وجود مجموعه توسعه یافته بدون نقشه مهندسی در شهرها هستیم، افزود: در جایگاه ها شهرها جایگاه ها لطمه پذیریی وجود دارد که توان دارد خطرهای جبران ناپذیری را برای ساکنان شهرها ایجاد کند.

وی با اشاره به تهدیدات تازه شهری در تکنولوژی و امکانات هوشمند شهری اظهار داشت: هوشمندسازی شهرها یک پدیده تازه خطرناک مجازی هست که از این روش امکان جاسوسی، کنترل اشیا از راه دور را برای متجاوزان بوجود می آورد. مدیران شهری با تعلیم های مکرر و همکاری با سازمان پدافند عامل بصورت مستمر و تکراری از تعلیم های فنی و لازم بهره خواهند جست.

جلالی اهتمام کرد: زمانیکه تلویزیون، برق، آب، گاز و خدمات شهری در شهر هوشمند تشریح می شوند توان دارند در زمان حوادث خطرناک باشند. از این رو مدیران شهری لازم هست آخرین دستاوردها در حوزه های مبارزه و مدیریت بحران را تعلیم نگاه کنند.

در طرحهای تفصیلی و جامع شهری لازم هست همه احتمالات تهدیدات طبیعی و غیرطبیعی ارزیابی و پیداسازی از تخلیه مردم تا ساکن کردن و معالجه و پرستاری لطمه دیدگان لازم هست آزمایش گردد.

به گفته جلالی، مشکلات زمین لرزه ضعیف تهران نمونه ای از ترافیک و ازدحام مردم و آشفتگی مدیریت بحران شهری را نمایش داد.

ریاست پدافند غیرعامل کشور اهتمام کرد: در شهرهای که کارخانه و مرکز دپو مواد خطرناک و شیمیایی وجود دارد مدیران شهری لازم هست نگاه مخصوص برای حل این معضل دارا باشند.

وی دنبال کرد:مدیران شهری لازم هست سناریو پیشگیری، مبارزه با بحران و حوادث را دارا باشند و بدانند که در زمان بحران چه لازم هست انجام بدهند. مدیران شهری با مطالعه و شناخت معضلات شهری خود توان دارند سناریو لازم را تشریح و پیدا نمایند.

وی با تاکید بر چگونگی ایجاد زیرساخت های شهری به موقع تشریح و ایجاد طرح جامع و تفصیلی شهری اظهار داشت: مدیران راه و شهرسازی و شهرداری ها قطعا مخاطرات و تهدیداتی شهری را در طرحهای جامع و تفصیلی را نگاه کنند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »