عملیات اجرایی پروژه بزرگترین تاسیسات آب‌شیرین‌کن بوشهر آغاز می‌شود

کیقباد یاکیده در گفتگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با بیان اینکه مصرف آب در شهرهای استان بوشهر افزایش یافته است اظهار داشت: اکنون روزانه 320 هزار متر مکعب آب از منابع مختلف استانی و خارج از استان وارد شبکه آبرسانی شهرها و روستاهای استان بوشهر می‌شود که سهم شهرها 220 هزار مترمکعب است.

وی با اشاره به اینکه ورودی آب آشامیدنی به شبکه‌ها و مخازن ذخیره استان بوشهر بهبود یافته است خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه 90 درصد منابع آب آشامیدنی استان بوشهر در دیگر استان‌ها قرار دارد امسال با تعامل و برنامه‌ریزی، ورودی آب آشامیدنی از خط آبرسانی کوثر و خطوط انتقال کازرون به شبکه‌ها و مخازن ذخیره استان بوشهر بهبود یافت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از تولید آب آشامیدنی از دریا خبرداد و تصریح کرد: برای ایجاد منابع آب آشامیدنی از دریا طرح‌‌های آب شیرین‌کن طراحی و اجرا شد که اکنون 2 پروژه آب در بوشهر و کنگان هر کدام به ظرفیت 10 هزار متر مکعب در شبانه‌روز وارد مدار تولید شده است.

یاکیده با اشاره به  اینکه پروژه‌های آب شیرین‌کن با مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی اجرا می‌شود گفت: وزارت نیرو برای اجرای طرح‌های آب شیرین‌کن به ظرفیت 90 هزار متر مکعب در شهرها و روستاهای نوار ساحلی استان بوشهر  مجوز صادر کرده که اکنون 4 طرح آن به ظرفیت 55 هزار و 500 متر مکعب آب در  بوشهر، کنگان، سیراف و دلوار اجرایی شده که دو پروژه کنگان و بوشهر وارد مدار تولید قرار گرفته است.

وی از اجرای بزرگترین تاسیسات آب‌شیرین‌کن  در بوشهر خبرداد و افزود: طرح  شیرین‌سازی روزانه 35 هزار متر مکعب آب از دریا  در شهر بوشهر طراحی شد که عملیات اجرایی آن امسال آغاز می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر  با بیان اینکه این پروژه در منطقه پارک لیان بوشهر اجرا می‌شود گفت: 2 هکتار زمین برای ایجاد تاسیسات آب شیرین‌کن در پارک لیان بوشهر در نظر گرفته شده که با برگزاری مناقصه و انتخاب سرمایه‌گذار ساخت این پروژه آغاز می‌شود.

یاکیده  از پرداخت یارانه دولتی برای تامین آب آشامیدنی مشترکان  از محل تولید آب شیرین‌کن خبرداد و  افزود: با توجه به هزینه تولید هر متر مکعب آب از آب‌شیرین‌کن شش‌هزار و 150 تومان است و  هر متر مکعب 450 تومان در اختیار مشترکان قرار می‌گیرد تفاوت قیمت آن با پرداخت یارانه دولتی تامین می‌شود.

وی با تاکید بر توجه به مصرف بهینه آب و مدیریت مصرف در شهرها افزود: تنها راه خروج از بحران تاریخی آب آشامیدنی استان بوشهر، مدیریت مصرف از سوی مشترکان است چراکه افزایش منابع آب آشامیدنی تا فرهنگ مصرف بهینه در دستور کار مردم قرار نگیرد نمی‌تواند بحران آب را در استان برطرف کند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »

آزادی ۲۰۹ زندانی جرائم غیرعمد در هرمزگان در انتظار است

هرمزبان – مدیر نمایندگی ستاد دیه هرمزگان اعلام کرد که ۲۰۹ زندانی جرایم غیرعمد در استان نیازمند کمک خیران هستند. وی افزود که با جذب کمک‌های مردمی، می‌توان امید و شادی را به خانواده‌های این زندانیان بازگرداند.

ادامه خبر »