تأکید رئیس جمهور بر بازبینی اردوهای دانش‌آموزی/ «تعلیق» و «توقف» اردوهای دانش‌آموزی تا تصویب دستورالعمل جدید

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، بامداد روز جمعه 10 شهریورماه 1396 یادآور حادثه‌ای تلخ در نظام تعلیم و تربیت کشور است، در اذهان ثبت شد.

هفت دانش‌آموزان شهرستان‌های رودان، میناب و جزیره هرمز به همراه یکی از مربیان سازمان دانش‌آموزی در سانحه واژگونی اتوبوس اردویی دانش‌آموزان هرمزگانی از بین دیگر همشاگردی‌های خود پَر کشیدند و تعداد زیادی هم مصدوم و نقص عضو شدند.

شدت این حادثه به قدری بود که دل تمام مردم ایران را در 10 شهریورماه به درد آورد و تمام مسئولان عالی رتبه کشوری در پیام‌های تسلیت جداگانه خواهان رسیدگی به این حادثه و پیگیری از حوادث مشابه شدند.

اطلاعیه وزارت آموزش و پرورش و تعلیق اردوهای دانش‌آموزی

فردای روز حادثه بود که وزارت آموزش و پرورش در اطلاعیه‌ای تمامی اردوهای دانش‌آموزی را تا زمان بازنگری شیوه‌نامه اردوی به حالت تعلیق درآورد.

«در این اطلاعیه ضمن ابراز تأسف عمیق از سانحه اخیر واژگونی اتوبوس حامل دانش‌آموزان اعزامی به اردوی تشکیلاتی سازمان دانش‌آموزی، اشاره شده است، یک تیم تخصصی، ماموریت یافته است تا گزارشی از برگزاری و برنامه‌ریزی اعزام دانش‌آموزان به اردوی مذکور را به همراه علل و عوامل بروز حادثه مورد بررسی و اعلام نظر قرار دهد.»

«در این اطلاعیه یک کار گروه تخصصی نیز ماموریت یافته تا با مشارکت معاونت‌های مربوطه نسبت به بازنگری و اصلاح ضوابط و مقررات برگزاری اردوها و بازدیدها با رویکرد افزایش ضریب  ایمنی دانش‌آموزان در سفرهای گروهی، حداکثر ظرف یک ماه آینده اقدام نماید.»

«در این اطلاعیه مقرر شده است تا بازنگری شیوه نامه برگزاری اردوها و بازدید دانش‌آموزی و… تا زمان بررسی مجدد دستورالعمل مذکور، اعزام دانش‌آموزان در شب، جز از طریق وسیله نقلیه ریلی وهوایی ممنوع می‌باشد.»

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از فارس، در شیوه‌نامه اردویی دانش‌آموزان، حرکت اتوبوس‌های اردویی در مناطق گرمسیری در شب هنگام بلامانع است؛ حرکت اتوبوس اردوی دانش‌آموزان هرمزگانی در شب باعث خواب آلودگی راننده شد و متأسفانه حادثه تلخی رخ داد.

در ادامه پیگیری و پیشگیری حوادث اردوهای دانش‌آموزی، رئیس جمهور در نخستین جلسه هیأت دولت پس از وقوع این حادثه، دستور پیگیری، همچنین تعلیق اردوها و بازنگری شیوه‌نامه اردویی دانش‌آموزان را صادر کرد.

رئیس جمهور: فرصت یک ماهه برای بازبینی دستورالعمل اردوهای دانش‌آموزی

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهور کشورمان عصر یکشنبه در ابتدای جلسه هیأت دولت با ابراز تأسف از سانحه واژگونی اتوبوس حامل دانش‌آموزان دختر هرمزگانی، اظهارداشت: خبر ناگوار سانحه رانندگی که به جان باختن و مصدومیت تعدادی از دختران دانش‌آموز انجامید، همه ملت ایران را اندوهگین کرد.

روحانی افزود: این نخستین بار نیست که استعدادهای آینده کشور قربانی حوادث جاده‌ها می‌شوند و نمی‌توان از کنار آن به سادگی گذشت و به ابراز تأسف بسنده کرد.

رییس جمهور تصریح کرد: لازم است دستورالعمل اردوهای دانش‌آموزی با عبرت‌آموزی از این حوادث، ظرف یک ماه توسط وزارت آموزش و پرورش و وزارت راه و شهرسازی بازبینی جدی شود و به تصویب برسد و تا آن زمان حرکت شبانه اتوبوس‌های این گونه اردوها ممنوع شود.

روحانی با تأکید بر اینکه باید مقررات مربوط در مورد ایمنی و استاندارد وسایل نقلیه و رانندگان برای حمل و نقل دانش‌آموزان به دقت اعمال شود، گفت: اینگونه اردوها باید در سطح گسترده‌تر و محلی برنامه ریزی شود و از مسافت‌های طولانی اجتناب گردد. همچنین لازم است اطلاعات مربوطه به طور کامل در اختیار اولیاء دانش‌آموزان قرار گیرد و با رضایت و همکاری آنان اجرا شود.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از فارس، اکنون وزارت آموزش و پرورش یک ماه فرصت دارد تا با همکاری وزارت راه و شهرسازی، شیوه‌نامه اردوهای دانش‌آموزی را اصلاح و بازنگری کند تا دیگر شاهد حوادث تلخ و ناگوار اردوهای دانش‌آموزان نباشیم.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »