ایران جزیره ثبات در منطقه ناآرام است/حادثه تروریستی مجلس زنگ خطری برای همه بود

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار انتظامی خبرگزاری تسنیم، سردار حسین اشتری در مراسم تودیع و معارفه روسای پلیس پایتخت با اشاره به اهمیت نعمت امنیت اظهار داشت: بالاترین نعمت خداوند امنیت است که امروز امنیت شهر و کشورمان را مدیون ایثار شهدا و جانبازان و تلاش پرسنل دستگاه‌های انتظامی امنیتی و قضایی و حضور مردم در صحنه هستیم.

وی اضافه کرد: نگاهی به کشورهای منطقه و اتفاقاتی که در آن کشورها می‌افتد نشان می‌دهد که به لطف خداوند و تلاش تمامی دستگاه های امنیتی و انتظامی، ایران از امنیت پایداری برخوردار است.

فرمانده ناجا با اشاره به ارتباط تنگاتنگ پلیس با مردم، خدمت رسانی به مردم کشور را افتخاری برای خود و تمام پرسنل پلیس دانست و با اشاره به وظیفه پلیس در بحث پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و موضوع عفاف و حجاب گفت: موضوع امر به معروف و نهی از نمکر از موضوعاتی است که نیروی انتظامی در آن پیشتاز بوده و در شرایطی که 26 دستگاه در این خصوص مسئولیت دارند ولی پلیس پیشتاز بوده و عملکرد خوبی داشته است که البته این به معنای عملکرد صددرصدی نیست چرا که ما معتقدیم جامعه اسلامی باید عاری از تمام ظواهر غیراسلامی باشد.

اشتری برخورد با قاچاقچیان کالا و مواد مخدر را جزو اهم وظایف نیروی انتظامی دانست و با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص عملکرد پلیس افزود: یکی از موضوعات مورد نظر مقام معظم رهبری اقتدار پلیس توأم با مهربانی آن است و ما نیز با مخلان امنیت و آرامش مردم قطعا مقتدرانه و قاطعانه برخورد خواهیم کرد و با مردم رئوف و مهربان خواهیم بود.

وی با اشاره به موقعیت خوب سردار ساجدی‌نیا در طول 90 ماه فرماندهی‌اش در پلیس پایتخت گفت: فرماندهی شهری همچون تهران که علاوه بر 9 میلیون سکنه و 4 میلیون جمعیت شناور، پذیرای مسئولان و مقام معظم رهبری است کار سختی است و سردار ساجدی نیا با تعامل و پیگیری مناسب و با مدیریت خوب خود اقدامات ارزشمندی را انجام داد.

فرمانده ناجا در ادامه سخنانش به مناسبت‌ها و اتفاقات اخیر رخ داده در پایتخت اشاره کرد و گفت: برگزاری انتخابات و تأمین امنیت آن از بزرگترین اقداماتی بود که در سال جاری انجام شد و خوشبختانه هیچ مشکلی در این بین بوجود نیامد.

اشتری اضافه کرد: در حادثه تروریستی مجلس نیز نیروهای انتظامی و امنیتی مقتدرانه عمل کرده و تروریست‌ها را به هلاکت رساندند و این درحالی است که حادثه تروریستی مجلس زنگ خطری برای همه ما بود.

وی گفت: در حادثه تروریستی حرم مطهر نیز اعتقاد قلبی دارم که روح امام و شهدا به یاری و مدد همکاران ما در کلانتری حرم آمد و اجازه ندادند تروریست‌ها به اهداف پلید و شوم خود برسند.

فرمانده ناجا با اشاره به همکاری خوب پلیس، بسیج، سپاه و سایر دستگاه های مسئول پایتخت در مراسمات و مناسبت های مختلف گفت: در مراسم تحلیف نیز که شاهد حضور مهمانان بسیاری از اقصی نقاط دنیا بودیم نیروی انتظامی به جز حلقه اول، مسئولیت سایر حلقه‌ها را در اختیار داشت و خوشبختانه عملکرد خوبی از خود نشان داده است و در چند سال گذشته علی رغم چندین هزار تجمع اعتراضی، حتی یک مورد کشته نیز گزارش نشد.

اشتری در پایان با اشاره به چگونگی انتخاب فرمانده جدید نیروی انتظامی پایتخت خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی سازمانی است که برای انجام وظایف خود باید تعاملات بسیاری داشته باشد و ما نیز برای انتخاب فرماندهان مشورت می‌کنیم و نظرات همکاران و دستگاه های مختلف را می‌گیریم که در این مورد نیز پس از بررسی‌های بسیار به سردار رحیمی رسیدیم که پیش از این در تهران و پس از آن در استان سیستان و بلوچستان اقدامات بسیار خوبی داشته‌اند و پس از مطرح شدن ایشان و مشورت با آقای ساجدی‌نیا ایشان به عنوان فرمانده انتظامی پایتخت انتخاب شد و امیدواریم در اقدامات آتی خود شتاب بیشتری داشته و موفق باشند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »