گزارش ایسنا از مسابقات جت اسکی انتخابی تیم ملی ایران در بندرکوهستک

مدیرکل ورزش و جوانان استان هرمزگان در خصوص برگزاری این دوره از مسابقات در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به هماهنگی‌های انجام‌شده با انجمن ورزش‌های دریایی و همچنین پیگیری‌های انجام‌شده در انجمن هیئت‌های ورزشی هرمزگان و همکاری‌هایی که توسط اداره ورزش و جوانان شهرستان سیریک انجام شد، پیشنهاد برگزاری مسابقات جت اسکی در ساحل بندر کوهستک از توابع شهرستان سیریک انجام شد.

غلامعلی دانشور ادامه داد: قطعاً برگزاری این‌گونه مسابقات باعث توسعه و پیشرفت ورزش در هرمزگان می‌شود و امیدواریم هرمزگان بتواند به یکی از قطب‌های مهم ورزش‌های آبی خصوصاً جت اسکی تبدیل شود که حضور 10 شرکت‌کننده در این دوره از مسابقات نشان از این موضوع دارد.

وی تصریح کرد: ازآنجاکه هرمزگان 200 کیلومتر مرز آبی را دارا است و در برنامه ششم توسعه بر گسترش ورزش همگانی تأکید شده است به همین جهت پیگیر هستیم با احداث ایستگاه‌های مختلف دریایی باعث پیشرفت این رشته ورزش دریایی شویم.

مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: با توجه به ظرفیت‌های خیلی خوب و مزیت‌های غالبی که در سواحل شرقی هرمزگان خصوصاً سواحل مکران وجود دارد این امکان فراهم‌شده است که ساحل‌نشینان منطقه در حوزه ورزش آبی فعالیت کنند.

محمد محسنی بیان کرد: هرگونه مساعدتی که بتوانیم برای توسعه و افزایش ورزش‌های ساحلی و آبی انجام دهیم را دریغ نخواهیم کرد و امیدواریم با تعامل و هماهنگی‌ای که با مدیرکل ورزش و جوانان استان صورت گرفته است تمام ظرفیت‌های محلی و منطقه را به کارخواهیم برد تا بتوانیم از ظرفیت‌های جوانان شرق هرمزگان در حوزه ورزش‌های آبی استفاده کنیم.

رئیس انجمن جت اسکی و جت بُت جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با ایسنا، خاطرنشان کرد: این دوره از مسابقات اولین دوره مسابقات اسلالوم است که به میزبانی استان هرمزگان در شهر کوهستک برگزار شد و مرحله دوم انتخابی تیم ملی برای انتخابی بازی‌های آسیایی 2018 به شمار می‌آید.

داوود سلیانچی افزود: 38 شرکت‌کننده در این دوره شرکت داشتند که 26 نفر از آن‌ها آقا، 9 نفر خانم و 3 نوجوان بودند که کوچک‌ترین آن‌ها 8 سال سن داشت و بیشترین شرکت‌کنندگان در این مسابقات نیز از استان هرمزگان بودند و از استان‌های گیلان، تهران، مازندران و خوزستان نیز در این مسابقات حضور داشتند.

وی ادامه داد: تیم جمهوری اسلامی ایران برای اولین بار است که در مسابقات آسیایی در رشته ورزشی جت اسکی حضور پیدا می‌کند، این در حالی است که برای شرکت در دوره قبل نیز دعوت‌شده بودیم اما به دلیل اینکه حمل جت اسکی تا محل برگزاری مسابقات برای ما مهیا نبود نتوانستیم حضور یابیم اما امسال با تمهیدات انجام‌شده شرایط حضور تیم ملی کشور در مسابقات آسیایی مهیا شده است.

سلیانچی تأکید کرد: فکر می‌کنم در سطح کشورهای آسیایی در شمار 10 کشور اول رشته جت اسکی به شمار آییم و امیدوارم در زمانی که حدود 8 ماه تا مسابقات آسیایی فرصت باقی است، سطح فنی اعضای تیم را بالابریم و تیم را آماده‌تر به این مسابقات راهی کنیم. در مسابقات امسال امید مدال نداریم اما نظر قطعی در این خصوص را در پایان اردوهای تیم ملی می‌توان بیان کرد و آن زمان می‌توان سطح فنی تیم را سنجید.

رئیس انجمن جت اسکی و جت بُت کشور اضافه کرد: مربیان ما هم داخلی و هم خارجی هستند و بلافاصله بعد از شهریورماه که در اروپا هوا سرد می‌شود مربیان خارجی را به کشور می‌آوریم و در شهرهای جنوبی کشور اردوهای تیم ملی را ادامه می‌دهیم.

همچنین رئیس انجمن جت اسکی و جت بُت هرمزگان در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: مسابقات کشوری در دو بازه زمانی انجام می‌شود که دوره قبلی آن در استان مازندران و شهرستان چالوس برگزار شد که تیم هرمزگان با شرکت در این مسابقات مقام‌های خوبی را نیز کسب کرد.

غلامرضا سبک رو ادامه داد: با توجه به پتانسیلی که از ورزشکاران تیم هرمزگان در دوره قبلی مسابقات دیده شد تقاضای برگزاری دور دوم این مسابقات در استان هرمزگان شد و با نظرات کارشناسانه بندر کوهستک را برای برگزاری این مسابقات انتخاب کردیم.

وی اظهار کرد: استان هرمزگان پتانسیل‌های نهفته‌ای دارد که شاید کمتر کسی بتواند به آن پی ببرد و قطعاً ورزشکاران هرمزگانی مستعد این ورزش هستند.

سبک رو عنوان کرد: هرمزگان پتانسیل‌های ورزشی زیادی را دارد و هدف بعدی ما حضور این ورزشکاران در مسابقات آسیایی 2018 است که امیدواریم بتوانیم در آنجا نیز حائز مقام شویم.

وی گفت: تا به الان حدود 50 درصد از سهمیه تیم ملی را کسب کرده‌ایم که امیدواریم با اعلام نتیجه مسابقه انجام‌شده امروز این سهمیه را به 70 درصد برسانیم و نمایندگان هرمزگان بتوانند در مسابقات جهانی حضور پررنگی داشته باشند.
انتهای پیام

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »