30نفر ازفعالان اخلالگر فضای مجازی دستگیربه مراجع قضایی تحویل شدند

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، سلیمی ظهر دوشنبه در نشست خبری که با مناسبت نیمه شعبان و هفته سربازان گمنام امام زمان(عج) در سالن جلسات نوسازی مدارس استان برگزار شد، بیان داشت: مهمترین ویژگی دستگاه اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران اخلاص، فداکاری نیروها و اعتقاد این مجموعه به آموزه های دینی مبنی بر حس خداجویی عشق به اهل بیت و ولایت مداری و تعلق خاطر به رهبر معظم انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

وی ادامه داد: دوری از جناح بندی های سیاسی و در عین حال مجهز بودن به دانش روز و برخورداری از امکانات و همگرایی با سایر دستگاه های کشور این نهاد مهم را به یکی از مقتدرترین و کارآمد ترین نهدهای اطلاعاتی دنیا و کشور تبدیل کرده است. همین ویژگی ها باعث شده که تلاش های شبانه روزی نیروهای جان بر کف وزارت اطلاعات در مقابله با توطئه های دشمنان نظام به ثمر بنشیند و امنیت و آرامش را برای مردم به ارمغان بیاورد.

سلیمی عنوان کرد: علیرغم دسیسه مختلف دشمنان اسلام در ایجاد فتنه و ناامنی در کشور، ارزیابی امنیت در کشور نشان از وجود یک امنیت پایدار در کشورمان می دهد و این ضریب امنیت در مقابل کشورهای مختلف بی بدیل و بی نظیر است و رضایتمندی بالای مردم از ارزیابی عملکرد این وزارتخانه شاهد این مدعاست.

مدیرکل اداره کل اطلاعات هرمزگان اظهارداشت: این امنیت پایدار حاصل تلاش و همت همه نیروهای جان بر کف ارتش، سپاه پاسداران، نیروهای انتظامی، بسیج و سایر نهادها و دستگاه های امنیتی است که تلاش و مجاهدت این نیروها در محافظت از خلیج فارس و دریای عمان و آب های آزاد بر کسی پوشیده نیست و امیدواریم این روند همواره مستحکم ادامه پیدا کند. البته همراهی مردم شریف استان چه شیعه و چه سنی نیز نقش به سزایی داشته است.

وی با اشاره به نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات در کشور افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و پایه گذاری نظام جمهوری اسلامی سرویس های اطلاعاتی غربی با همراهی برخی کشورهای خبیث منطقه تلاش فراوانی کردند که برای مهار و محدودسازی تفکر انقلاب اسلامی چه اقداماتی باید انجام دهند و مانع از الگوسازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شوند.

سلیمی تصریح کرد: آنها به این نتیجه رسیده اند که رویکرد اسلامی و انقلابی نظام، پشتوانه مردمی است که نظام جمهوری اسلامی را مستحکم و پایدار کرده است. لذا پروژه اسلام هراسی و ایران هراسی را در دستور کار قرار داده اند.

وی ادامه داد: از یک سو با تولید داعش و حمایت از گروه های خشن و تندرو و تروریستی تکفیری پروژه اسلام هراسی خود را تکمیل کردند و تلاش کردند این فتنه را به داخل جمهوری اسلامی نیز بکشانند که با هوشیاری نیروهای جان بر کف امنیتی موفق نشدند و این به معنای اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی و دستگاه اطلاعاتی و نظامی کشور است.

وی ابرازداشت: در استان هرمزگان نیز نیروهای تکفیری تروریستی تلاش زیادی در راستای جلب و جذب نیرو داشتند که با درایت و اقتدار سربازان گمنام امام زمان(عج) و در سایه وحدت و همدلی تشیع و اهل سنت استان به رغم تلاش های جریان تکفیری ضربات مهلکی به آنها وارد شد و با اشراف اطلاعاتی و رصد تحرکات انها استان ما از امن ترین استانهای کشور است.

مدیرکل اداره کل اطلاعات استان هرمزگان گفت: وظیفه ذاتی اطلاعات به دلیل ملاحضات حفاظتی و امنیتی و به رسم گمنامی نمی تواند همه اقدامات و دستاوردهای خود را مثل سایر دستگاهها و ارگان های دیگر کشور به جامعه عرضه کند. اما بخشی از اقدامات قابل ارائه اداره کل اطلاعات استان هرمزگان را خدمت مردم اعلام می کنیم.

وی بیان داشت: در حوزه سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان با توجه به اینکه در آستانه رخداد بزرگ انتخابات ریاست جمهوری، میان دوره ای مجلس و شوراهای اسلامی شهر و روستا قرار داریم سربازان گمنام امام زمان (عج) از ماهها قبل در راستای امنیت و ایجاد زمینه حضور حداکثری مردم تلاش شبانه روزی کردند و با اشراف کامل وضعیت استان را رصد می کند.

وی خاطرنشان کرد: سربازان گمنام امام زمان (عج) که مجهز به دانش و امکانات تجهیزات فنی روز هستند در راستای مقابله فراگیر با توطئه دشمن در حوزه جنگ نرم با رصد فضای مجازی برخی از اخلالگران و عناصر مخرب که در کانال ها و گروههای فضای مجازی با فعالیت های ضددینی سعی در انحراف افکار عمومی داشتند شناسایی و در این راستا طی کیس مشترکی بیش از ۳۰ نفر از عناصر شناسایی و تحویل مراجع قضایی شدند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »

آزادی ۲۰۹ زندانی جرائم غیرعمد در هرمزگان در انتظار است

هرمزبان – مدیر نمایندگی ستاد دیه هرمزگان اعلام کرد که ۲۰۹ زندانی جرایم غیرعمد در استان نیازمند کمک خیران هستند. وی افزود که با جذب کمک‌های مردمی، می‌توان امید و شادی را به خانواده‌های این زندانیان بازگرداند.

ادامه خبر »

مراسم بزرگداشت عید غدیر و سالگرد رحلت امام خمینی در بستک برگزار شد

هرمزبان –

مردم بستک به مناسبت عید غدیر و سالروز رحلت امام خمینی (ره) در یک اجتماع بزرگ شرکت کردند. این مراسم با حضور گسترده شهروندان و برنامه‌های فرهنگی و مذهبی برگزار شد و نشان‌دهنده ارادت مردم به ارزش‌های اسلامی و ملی بود.

ادامه خبر »

تعمیر و بازسازی ۶۴ مدرسه آسیب‌دیده هرمزگان از دوران جنگ تحمیلی سوم در حال انجام است

هرمزبان – مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان اعلام کرد که ۶۴ فضای آموزشی استان در جنگ تحمیلی سوم آسیب دیده‌اند. وی افزود که برنامه‌ریزی‌های لازم برای بازسازی این مدارس انجام شده و عملیات تعمیر و بازسازی با سرعت در حال اجراست.

ادامه خبر »