اجازه هیچگونه رانتی درتایید صلاحیت کاندیداهانمی دهم/استعفا می دهم

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، احمد مرادی صبح یکشنبه در جلسه مشترک اعضای هیئت نظارت استان با کاندیداهای انتخابات شورای شهرستان بندرعباس بیان داشت: افرادی که در هئیت نظارت شهرستان و استان انتخاب شده اند به زعم خودم یکی از بهترین نیروهای استان و با تجربه از حیث انجام کار و وظیفه ای که به عهدشان گذاشته شده هستند و خواهند بود.

وی عنوان کرد: در حوزه شهر بندرعباس، شهر تازیان، شهر فین و شهر تخت پرونده هایی که از هیئت اجرایی به هیئت نظارت تحویل شد، ۲۸ نفر رد صلاحیت شده بودند در زمان رسیدگی به پرونده ها ۱۵ نفر تایید صلاحیت شدند و سه نفر انصراف دادند و ۱۰ نفر رد صلاحیت انها مجددا تایید شد. در بستک یک نفر رد صلاحیت شد، در بندرخمیر از ۴ نفر، سه نفر تایید شدند و در سیریک هر دو نفر که اعتراض کرده بودند، تایید صلاحیت شدند.

مرادی افزود: در بندرلنگه از هشت نفر، شش نفر تایید شدند، در جاسک از ۵ نفر یک نفر تایید صلاحیت شدند. در حاجی آباد از سه نفر ، دو نفر تایید شدند و یک نفر دیگر انصراف داد. در قشم هر دو معترض تایید شدند.

وی تاکیدکرد: تحت هیچ شرایطی زور، سفارش و فشاری را نمی پذیرم و همان حقی که به یک روستایی در بشاگرد قائل هستیم به کاندید شورا در مرکز استان هم قائل هستیم.

رئیس هئیت نظارت بر انتخابات شوراهای شهر و روستا در هرمزگان گفت: روند بررسی تایید و رد صلاحیت کاندیداها در استان خوب پیش نرفت، آقای ذوالقدر یکی از نمایندگان مجلس و عضو سه نفره هئیت نظارت بر انتخابات شوراهای شهر و روستا در هرمزگان همراهی نداشت و نسبت به برخی از افراد گرایش داشت و حاضر به امضای صورتجلسه نشد و جلسه را خارج از عرف و قانون ترک کرده است و تا کنون در جلسات هئیت نظارت شرکت نکرده است. تا کنون با دو رای در هیئت نظارت حضور داشته ایم و این نماینده معترض اعلام کرده در تهران پیگیر یکی از کاندیداهای رد صلاحیت شده در شورای شهر بندرعباس است.

اگر تایید صلاحیت یک کاندید خاص صادر شود استعفا می دهم

وی عنوان کرد: اصلا نمی پذیرم بر اساس رانت، رایزنی و رفاقت کسی بدنبال گرفتن تایید صلاحیت یک کاندیدا باشد اجازه هیچگونه بی عدالتی نخواهم داد و اگر این روند ادامه داشته باشد و تایید صلاحیت این کاندید خاص داده شود استعفا خواهم کرد. اجازه تبعیض و قدرتی را نخواهم داد تا فردی که به یک جریان قدرت و یا نماینده ای وصل است بخواهد وارد عرصه انتخابات و یا شورا شود.

مرادی تصریح کرد: گذشت زمانی که نماینده ای پرونده ای را دست بگیرد و بچرخد و دنبال گرفتن تایید افراد متصل به خود باشند. اگر در حاشیه ها باشیم مردم متوجه خواهند شد. باید دست به دست هم بدهیم تا مشکلات استان را حل کنیم، بررسی کرده ام بیش از 30 مشکل اساسی و عمده در استان داریم. متاسفانه هنوز شروع نکرده ایم زمان یک سال از عمر حضور در مجلس گذشت.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »