آخرین مهلت دریافت کارت ملی هوشمند تا پایان سالجاری

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری مهر، به نقل از ثبت احوال هرمزگان، فرزاد افشاری نژاد بیان داشت: پس از پایان مهلت اعلام‌شده خدمات دستگاه‌های خدمت رسان به افراد بدون کارت ملی هوشمند با محدودیت روبرو خواهد شد.

افشاری نژاد افزود: امسال متقاضیان پس از نام‌نویسی در مدت‌زمان بین دو هفته تا ۲۰ روز کارت ملی هوشمند خود را دریافت می‌کنند.

وی بابیان اینکه پیش‌ازاین مدت‌زمان انتظار دریافت کارت ملی هوشمند بین ۳ تا ۵ ماه بود، تصریح کرد: اکنون علاوه بر ۱۴ اداره شهرستانی ثبت‌احوال هرمزگان ، ۱۹ دفتر پیشخوان ثبت‌احوال و ۱۰ دفتر پستی نیز آماده خدمت‌رسانی هستند که تا پایان سال دو برابر خواهند شد.

افشاری نژاد اضافه کرد: افراد متقاضی می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی www.ncr.ir با هزینه‌ای کمتر نام‌نویسی کنند.

مدیرکل ثبت‌احوال هرمزگان ادامه داد: از ابتدای اجرای این طرح در سال ۹۱ تاکنون بیش از ۴۰۰ هزار هرمزگانی کارت هوشمند ملی هوشمند دریافت کردند.

افشاری نژاد اظهار کرد: در این طرح هر فرد با تابعیت ایرانی دارای یک کارت خواهد شد که علاوه بر ویژگی‌های ظاهری سنتی کارت‌های شناسایی، تراشه الکترونیکی نیز به همراه دارد و اطلاعات خاص فرد، بر روی آن تراشه نیز ثبت‌شده است. ‏

وی گفت: فراهم شدن امکان امضای دیجیتالی و شناسایی و تصدیق هویت افراد به شکلی مطمئن‌تر، از مزایای کارت ملی هوشمند است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »