هرمزبان:گروه سیاست و اقتصاد: مسئول بسیج رسانه خراسان‌جنوبی گفت: مطالبه‌گری از سمت رسانه‌ها در خصوص بیانات رهبری همواره وجود داشته و اصحاب رسانه باید در راستای رفع مشکلات گام بردارند.

لزوم مطالبه‌گری رسانه‌ها در خصوص بیانات رهبری

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، سجاد رضایی، مسئول بسیج رسانه خراسان‌جنوبی، امروز، 16 فروردین‌ماه در دیدار اعضای بسیج رسانه با نماینده ولی فقیه در استان، اظهار کرد: در دومین جلسه رهبری در خصوص فرهنگ و دغدغه‌های آن بیان شد، نگرانی فرهنگی در همه جا گفته شده است.

وی افزود: رسانه بعنوان یکی از موثرترین عناصر فرهنگی و نقطه ثقل اساسی، در خصوص تبیین فرمایشات مقام معظم رهبری آمادگی داشته و تاکنون نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است.

مسئول بسیج رسانه خراسان جنوبی تصریح کرد: فرهنگ مقوله مهمی بوده که نظام اسلامی بر پایه آن شکل گرفته شده که طبق فرمایشات مقام معظم رهبری دغدغه فرهنگی با تمام وجود احساس و رفع شود.

وی تاکید کرد: رسانه بعنوان یکی از موثرترین عناصر فرهنگی در خصوص تبیین فرمایشات مقام معظم رهبری آمادگی داشته و در این زمینه نیز اقدامات خوبی انجام داده است.

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *