تهیه بانک اطلاعاتی معتادان از طریق عنبیه چشم و انگشت‌نگاری در سال ۹۶

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار مسعود زاهدیان رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر که صبح امروز در استانداری استان مرکزی برگزار شد، با اشاره به پیگیری مسئولان برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: امروز در راستای سیاست‌های کشور و براساس حساسیت‌ها و تاکیدات مقام معظم رهبری درباره آسیب‌های اجتماعی اقدامات جدی در حال انجام است.

وی افزود: براساس تاکیدات و حساسیت‌های مقام معظم رهبری درباره آسیب‌های اجتماعی جلساتی محضر معظم‌له برگزار شد و در این جلسات نخستین آسیب اجتماعی که مقام معظم رهبری برحل آن تاکید داشتند و به مسئولان درباره پیگیری آن تاکید فرمودند بحث اعتیاد و مواد مخدر بود.

زاهدیان تصریح کرد: شاید اعتیاد و مواد مخدر با توجه به تاثیری که بر وقوع و ارتکاب سایر جرایم دارد بتوان گفت یک موضوع زمینه‌ای برای سایر آسیب‌های اجتماعی است و این حساسیت مقام معظم رهبری و با توجه به تدابیر معظم‌له امری اساسی و محوری است.

وی بیان کرد: ایران به واسطه قرار گرفتن در جوار افغانستان و پاکستان در زمینه موادمخدر و اعتیاد بیشتر تهدید می شود و جمهوری اسلامی ایران تاکنون در امر مبارزه با موادمخدر توفیق داشته و در این راه شهدا و جانبازان زیادی را تقدیم انقلاب کرده است.

سردار زاهدیان عنوان کرد: در آمارهای موجود نزدیک به دو میلیون نفراز جمعیت کشور معتاد هستند که با احتساب خانوار حداقل هشت میلیون نفر به صورت مستقیم درگیر پیامدهای این آسیب می باشند.

وی گفت: امسال 613  تن انواع موادمخدر از سوداگران مرگ در کشور کشف شده که این میزان کشفیات نسبت به مدت مشابه سال قبل، 14 درصد افزایش یافته است.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا اظهار کرد: جمع آوری معتادان در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 29 درصد افزایش یافته است.

سردار زاهدیان گفت: دستگیری قاچاقچی و توزیع کنندگان موادمخدر نیز از ابتدای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل یک درصد افزایش داشته است.

وی عنوان کرد: فعالیت باندها و شبکه های موادمخدر باید با اشراف اطلاعاتی ویژه دنبال شود و تمرکز بر شناسایی عناصر اصلی در اولویت برنامه های پلیس مبارزه با موادمخدر است.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا گفت: تهیه بانک اطلاعاتی از معتادان دستگیر شده از طریق عنبیه چشم و انگشت نگاری در دستور کار است و در سه ماه اول سال 96 اجرایی می شود.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب بحث اعتیاد و موادمخدر را به عنوان مهمترین آسیب اجتماعی مطرح کرده اند و همه باید در راستای دغدغه های رهبر معظم در این راستا گام های بلندی برداریم.

سردار زاهدیان بیان کرد: استان مرکزی اقدام های ارزنده ای در راستای مبارزه و مقابله با موادمخدر انجام داده و در رابطه با جمع آوری معتادان متجاهر عملکرد مطلوبی دارد.

وی اظهار کرد: مرکز نگهداری معتادان ابراهیم آباد اراک ظرفیت های خوبی در راستای نگهداری و درمان معتادان دارد اما از همه ظرفیت آن استفاده نمی شود که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا افزود: یک مرکز مشاوره و مددکاری پلیس در حوزه موادمخدر در سال 96 با تامین اعتبار از موادمخدر ناجا در اراک ایجاد خواهد شد.

کشف 7 هزار و 113 کیلوگرم انواع مواد مخدر و رشد 30 درصدی کشفیات در استان مرکزی

سردار کیومرث عزیزی فرمانده انتظامی استان مرکزی در ادامه این نشست گفت: هفت هزار و 113 کیلوگرم انواع موادمخدر در این استان امسال کشف و ضبط شده که این میزان نسبت به پنج هزار و 489 کیلوگرمی مدت مشابه سال قبل، افزایش 30 درصدی را نشان می دهد.

سردار کیومرث عزیزی افزود: در این مدت 13 هزار و 505 معتاد در استان مرکزی دستگیر شده اند که این آمار در مدت مشابه سال قبل 11 هزار و 132 نفر بوده است.

وی بیان کرد: 223 دستگاه خودرو و 89 دستگاه موتورسیکلت نیز امسال در راستای مبارزه با موادمخدر از قاچاقچیان و توزیع کنندگان در این استان توقیف شده است.

فرمانده انتظامی استان مرکزی اضافه کرد: شهرستان های این استان در این مدت به جزء ساوه، خمین، محلات و شازند با افزایش کشف موادمخدر همراه بوده اند.

گفتنی است در پایان، آموزش کارکنان ادارات کل منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، محیط زیست استان مرکزی، دهیاران، شوراهای اسلامی روستایی، مروجان و کشاورزان این استان در خصوص آگاهی از کشت گیاهان ممنوعه در این نشست مصوب شد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »