کشف لاشه یک نهنگ در سواحل لیردف جاسک

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از بندرجاسک، علی رنجبر ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جسد یک نهنگ در سواحل جاسک توسط صیادان محلی مشاهده شد که پس از آن بلافاصله نیروهای یگان حفاظت محیط زیست برای بررسی به محل مراجعه کردند.

وی با اشاره به اینکه بعد از بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد که این نهنگ از گونه «اسپرم» بوده است، افزود: به نظر می‌رسد علت مرگ این جاندار دریایی فعالیت‌های صیادی باشد که البته هنوز نتیجه قطعی آن مشخص نشده است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست جاسک گفت: نهنگ مورد نظر به مشخصات Physeter Macrocephalus با طول بدن 7 متر و 80 سانتیمتر، وزن تقریبی 3 تن، طول باله سینه‌ای 104 سانتیمتر و طول باله پشتی 30 سانتیمتر است که حدس زده می‌شود دارای جنسیت نر باشد.

رنجبر عنوان داشت: حدود یک هفته از مرگ این جاندار می‌گذرد که بخشی از باله پشتی و دم آن از بین رفته و فاسد شده است.

وی با اشاره به اینکه نهنگ‌های اسپرم از بزرگترین نهنگ‌های دندان‌دار هستند، بیان کرد: با توجه به بررسی‌های انجام شده و شرایط سواحل مکران آنچه عامل اصلی از بین رفتن آبزیان در این منطقه است فعالیت‌های صید و صیادی‌های غیر استاندارد یا غیر مجاز است.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از فارس، شهرستان جاسک با بیش از 320 کیلومتر ساحل احتیاج به فعالیت شبانه‌روزی برای حفاظت دریایی محیط دارد که متاسفانه اداره مورد نظر در بخش لیردف بدون محیط‌یار مستقل است.

اولین لاشه نهنگ از نوع «اسپرم» آبان‌ماه 1393 که در اطراف سواحل روستایی بیاهی از توابع بخش لیردف این شهرستان به گل نشسته بود، پیدا شد.

بخش لیردف با 18 هزار نفر جمعیت در 480 کیلومتری شرق بندرعباس مرکز هرمزگان واقع شده است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »