طرح تفکیک از مبداء پسماندهای خشک در سطح منطقه 3 سنندج  آغاز شد

سیروان غفوری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج، با بیان اینکه طرح جمع‌آوری پسماند و بازیافت زباله های خشک از مبدا در سطح منطقه 3 سنندج  آغاز شد، اظهار کرد: مدیریت سنتی و بدون بهره‌گیری از روش‌های علمی در دفع پسماندها صدمات جبران ناپذیری به محیط زیست و سلامتی انسان‌ها می‌رساند.

وی عنوان کرد: طرح تفکیک زباله از مبدا یکی از اصلی‌ترین حلقه های زنجیره بازیافت و بهره‌برداری از زباله بوده که علاوه بر آن که می‌تواند شهر را از آلودگی های زیست محیطی نجات دهد در رونق بخشیدن به اقتصاد شهری نیز تاثیرگذار خواهد بود.

 وی گفت: با هدف حفاظت از محیط زیست، جلوگیری از انتشار آلودگی ها، کاهش حجم زباله های شهری، اشتغالزایی، ارتقای فرهنگ عمومی شهروندان در زمینه مواد زائد و کاهش هزینه‌های سنگین دفع زباله اجرای طرح تفکیک از مبداء پسماندهای خشک را در دستور کار این سازمان قرار گرفت.

غفوری تصریح کرد: با توجه به اینکه روزانه به طور متوسط  قریب به 400 تن زباله در سطح شهر سنندج جمع‌آوری می‌شود، طرح تفکیک زباله از مبدا راهکار بسیار مهمی برای رفع معضل پسماندهای شهری و افزایش بهداشت محیط  است.

مدیرعامل سازمان بازیافت و تبدیل مواد شهرداری سنندج از آغاز اجرای تفکیک از مبداء پسماندهای خشک خبر داد و گفت: در گام نخست این طرح در سطح منطقه سه اجرا می‌شود.

 غفوری اعلام کرد: با همکاری بخش خصوصی دو کانکس در دو نقطه از سطح  منطقه سه سنندج ( مبارک آباد و بلوار چمران) برای تحویل گرفتن پسماندهای خشک از شهروندان نصب شده است.

وی بیان کرد: در راستای اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی این طرح 20 هزار برشور، پمفلت های آموزشی و فرهنگی و همچین 20 هزار نایلون زباله نیز در بین ساکنان منطقه 3 توزیع شده است.

 غفوری همچنین افزود: در راستای رفاه حال شهروندان دو دستگاه وانت نیز برای جمع‌آوری پسماندهای خشک اجرای این طرح در نظر گرفته شده است.

وی عنوان کرد: کارت اشترک برای تمامی ساکنان منطقه 3 سنندج صادر شده و شهروندان در صورت تماس، نیروهای اجرای این طرح با مراجعه به درب منزل پسماندهای خشک را تحویل خواهند گرفت.

غفوری اعلام کرد: در راستای ترغیب و مشارکت بیشتر شهروندان در اجرای بهتر این طرح کسانی که بصورت حضوری اقدام به تحویل پسماندهای خشک نمایند مواد بهداشتی و شوینده تحویل داده خواهد.

مدیرعامل سازمان بازیافت در نهایت یادآور شد: در صورت استقبال ساکنان منطقه سه از این طرح اجرای طرح تفکیک از مبداء پسماند در مابقی سطح شهر اجرا خواهد شد.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »