کارآفرینی زنان ایرانی در دوران پساتحریم احیا می شود

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، شهیندخت مولاوردی صبح سه شنبه در نشست با طلاب و مبلغین و جمعیت زنان فرهیخته اردبیل یکی از اقدامات شاخص دولت یازدهم را گشایش در روابط سیاست خارجی دانست و تصریح کرد: اثرات پسابرجام در آینده نزدیک بر زندگی مردم مشاهده خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه کارآفرینی زنان در دوران تحریم متوقف شده بود، اضافه کرد: امید می رود با تاثیر گشایش ها بتوان شاهد بهبود وضعیت موجود بوده و زمینه های احیای کارآفرینی بانوان را تسهیل کرد.

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده با تاکید بر اینکه فاصله زمانی محدودی تا ایران ۱۴۰۴ داریم، اضافه کرد: لازم است در فرصت باقی مانده با استفاده از حداکثر توان به آرمان های کشور جمهوری اسلامی ایران در این سال دست یافت.

مولاوردی با اشاره به نقش زنان در انقلاب اسلامی و پس از آن متذکر شد: زنان از پایه گذاران انقلاب اسلامی هستند و انقلاب اسلامی نقطه عطفی در تاریخ سیاسی معاصر ایران محسوب می شود.

وی تصریح کرد: امام راحل با تاکید بر اهمیت حضور زنان، در طول انقلاب و پس از آن برای تبیین نقش زنان تلاش بسیار کرد و زمینه فعالیت زنان در عرصه های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی را بعد از انقلاب تسهیل نمود.

مولاوردی افزود: امروز بعد از گذشت ۳۸ سال از پیروزی انقلاب اسلامی در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل واقع شده ایم و در بسیاری از بندهای اقتصاد مقاومتی می توان نقش زنان را جانمایی کرد.

به گفته معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده، زنان به عنوان عوامل موثر تولید نیمی از سرمایه کشور محسوب می شوند و متاسفانه هنوز به جایگاه مطلوب خود در سطح جامعه دست نیافته اند.

مولاوردی تاکید کرد: دستیابی به سیاست های اقتصاد مقاومتی و آرمان های انقلاب اسلامی ایجاب می کند که نقش زنان در حوزه های مختلف پررنگ تر شده و از پتانسیل آنها استفاده شود.

وی با اشاره به جمله ای از امام راحل (ره) اضافه کرد: امام خمینی (ره) تاکید داشتند که زنان باید در مقدرات اساسی کشور دخالت کنند و این جملات و دیدگاه ها مستندات و توجیهات امروز ماست که باید از ظرفیت زنان در حوزه های مختلف استفاده شود.

مولاوردی با اشاره به اینکه دهه چهارم انقلاب نیازمند آگاهی و آموزش های لازم و آسیب شناسی انقلاب اسلامی است، اضافه کرد: ما در تلاش هستیم با فعال سازی دوره های  آموزش مختلف و کارگروه های آسیب های اجتماعی زمینه آموزش زنان و خانواده را تسهیل کنیم.

وی تحقق خانواده سالم، پاینده و بالنده را تاکید و اضافه کرد: بر همین اساس برنامه ملی آموزش خانواده آماده شده است و در برنامه ششم توسعه الزامی کردن مشاوره خانواده دنبال می شود.

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده افزود: در سه و نیم سال گذشته با تشکیل کارگروه تعمیق باورهای دینی و مشارکت با ستاد صیانت از حقوق شهروندی و کمیته حجاب و عفاف توانستیم برنامه های موثری در حوزه آموزش جوانان اجرا کنیم که البته هنوز به اهداف عالیه دست نیافتیم و لازم است برنامه ها تداوم یابد.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »