راه‌اندازی مجدد معدن گلندرود در شهرستان نور

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از شهرستان نور، ربیع فلاح‌جلودار در سخنرانی بین دو نماز در مصلی الغدیر شهرستان نور، با تبریک ایام‌الله دهه فجر و ولادت باسعادت بانوی صبر و استقامت حضرت زینت(س)، با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی با شعار استقلال و آزادی با رهبری امام(ره) و به دست ملت شکل گرفت و امروز انقلاب ما زبانزد دنیا است، اظهار کرد: استقلال طلبی، محرومیت‌زدایی و استقلال هدف انقلاب بود.

وی به خدمات دولت در مازندران اشاره کرد و افزود: در طول سه سال بیش از 5 هزار پروژه که بیشتر آن‌ها طرح‌های نیمه‌تمام بوده به ارزش بیش از 4 هزار و 500 میلیارد تومان افتتاح و بهره‌برداری شد.

استاندار مازندران بیان کرد: در شهرستان نور هم تلاش‌های زیادی صورت گرفت از جمله در بحث طرح تحول سلامت، بیمارستان و طرح‌های بهداشتی و درمانی در مناطق شهری و روستایی و ده‌ها طرح که در مجموع بیش از 145 میلیارد تومان هزینه کردیم اما این در مقابل مردم کار زیادی نیست ولی در حد توان مالی و اعتبارات محدود دولت بود.

این مسؤول تصریح کرد: در بحث اقتصاد مقاومتی از زمان ابلاغ سیاست اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی منتظر درآمد نفتی نبودیم و نباید هم منتظر درآمد نفتی می‌ماندیم بنابراین در مازندران هم برای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی در بخش‌های دولتی و خصوصی تلاش‌های زیادی صورت گرفت اما باید تلاش کنیم بخش‌های خصوصی حضور بیشتری پیدا کنند.

فلاح‌جلودار تأکید کرد: باید به بخش خصوصی کمک کنیم، سرمایه‌گذاران حمایت شوند تا شاهد رونق اقتصادی و اشتغال باشیم، این حمایت از سرمایه‌داران نیست بلکه حمایت از سرمایه‌گذاری است و باید مدیریت شود.

وی اظهار کرد: اگر مدیریت لازم صورت گیرد و از منابع و سرمایه‌گذاری درست استفاده شود نباید بیکار داشته باشیم.

استاندار مازندران گفت: پس از سال‌ها معدن گلندرود در این شهرستان راه‌اندازی مجدد شد، بحث اوقافی شهرک صنعتی حل و مراکز بهداشتی و درمانی در شهرستان کلنگ‌زنی شد و امیدواریم این خدمات ادامه داشته باشد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »