علم الهدی: برخی مدیران دنبال اردوکشی سیاسی “جریان لائیک ولنگار” نباشند/توان این ملت فقط به موشک و تجهیزات نظامی نیست

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: برای اینکه دل یک جریان لائیک را به دست بیاورید با خدا جنگ نکنید، مدیریت مدیران نباید در این مسئله خرج شود، دنبال اردوکشی سیاسی از یک جریان لائیک ولنگار نباشید زیرا شکست می‌خورید.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از تسنیم، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در جوار بارگاه منور رضوی و در جمع زائران و مجاوران اظهار داشت: خداوند متعال انسان را برای جهنم نیافریده است، دل اهمیت بسیار بالایی دارد، گاهی دل است که بر چشم و گوش حاکمیت پیدا می‌کند و به دیده و گوش هم جهت می‌دهد تا آنچه او می‌خواهد دیده و شنیده شود.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: مولوی می‌گوید اگر بنا باشد دل صیقل داده شود تا آلودگی‌های آن از میان برود، اعمال خوب در این آیینه به تصویر کشیده می‌شود و امام جواد(ع) نیز می‌فرمایند دل را باید آماده کرد و چرک را از آن برطرف کرد.

آیت‌الله علم‌الهدی عنوان کرد: اگر دل توانست به یک نقطه صیقلی و شفاف برسد مسلماً این انسان در عبودیت و بندگی خداوند متعال نزدیک‌تر است، اگر می‌خواهید خدایی شدن را از یک نقطه شروع کنید از دل و باور دل شروع کنید.

وی بیان کرد: اگر باور پروردگار به صورت جدی در دل قرار گرفت و این دل وابسته به خدا شد دیگر گناه جایگاهی ندارد.

آیت‌الله علم الهدی با تسلیت مجدد فوت ایثارگران آتش‌نشانی در حادثه پلاسکو تهران بیان کرد: مقام معظم رهبری 5 ماه قبل در یکی از سخنرانی‌ها فرمودند، جان فدا کردن به زبان آسان است، انسان می‌گوید جانم را می‌دهم اما در مقام عمل دچار سختی می‌شود؛ بعد از فرمایش مقام معظم رهبری، ایثارگری عزیزان ما در حادثه ساختمان پلاسکو معنای فرمایش مقام معظم رهبری را در عرصه عمل نشان داد.

وی بیان کرد: آنچه در این حادثه مهم است این است که هر انسانی حرفه و شغلی دارد که گاهی در مسیر اشتغال با خطر مواجه می‌شود، اما این حادثه تفسیری از ایثار انقلابی بود. فرهنگ ایثار انقلاب مقدس اسلامی چنین فرزندانی را پرورش داده و امروز استکبار با ملتی روبه‌رو است که فرهنگ ایثار در کانون زندگی این مردم و در نسل سوم انقلاب نهادینه شده است.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه فداکاری و ایثار در فرهنگ بومی ما نهادینه شده است افزود: این نقطه‌ها نقاطی قابل تامل است، دنیا، دنیای کور و کر است، وقتی دنیا، دنیای بی‌خدا شد و به همه فضیلت‌های انسانی پشت پا زد این واقعیات را نمی‌بیند و نمی‌تواند بفهمد در فرهنگ دینی ما امروز انسانها چه و چگونه بار آمده‌اند. آیا با این مردم می‌توان مبارزه کرد؟

آیت‌الله علم‌الهدی ادامه داد: آمریکا جرات نزدیک شدن به ما را ندارد، روز گذشته در مشهد صحنه‌ای اجرا شد و به ذوق شما خراسانی‌های ادب شناس تبریک می‌گویم، تشییع شهدای مدافع حرم انجام شد و در این روز نماد شهدای ایثارگر آتش‌نشان نیز تشییع شد و این مهم بیانگر این واقعیت است که عزیزان ایثارگر ما در پلاسکو تابلویی از ایثارگری عملیات کربلای 4 بودند.

وی افزود: ارائه این قدرت غیرقابل شکست یعنی بومی شدن ایثارگری در فرهنگ ایرانی قابل ارزش است و در این حادثه پلاسکو این مسئله روشن شد، برادران و خواهران جوان، شما که امروز با توسعه ارتباطات و با باز شدن فضای مجازی، انواع و اقسام فرهنگ‌ها را زیر و رو می‌کنید، به‌جای اینکه برخی سیاست‌های مزورانه را مشاهده کنید، بیایید این نمونه روشن و شفاف و شیرین و افتخارآفرین را در حادثه ساختمان پلاسکو ببینید.

خطیب جمعه مشهد مقدس گفت: امام بزرگوار ما 12 بهمن قدم در خاک این میهن گذاشت و با این قدم پربرکت، نسلی افتخارآفرین را در این کشور رقم زد که امروز دنیا را به لرزه درمی‌آورد؛ با این ملت مگر می‌توان مقابله کرد؟ قدرت این ملت تنها در موشک و تجهیزات نظامی و مانور نظامی نیست بلکه قدرتش در حمایت و پشتیبانی 75 میلیون انسانی است که با این فرهنگ بار آمده‌اند و این‌گونه ایثارگری می‌کنند.

آیت‌الله علم‌الهدی ادامه داد: در این تقارن سالگرد پیروزی انقلاب مقدس اسلامی شما به یک مثلث عظیم انسان ساز توجه کنید؛ ورود امام راحل به میهن، سر و رمز پیروزی این انقلاب و مردمی که 38 سال در پرتو این انقلاب بار آمده‌اند سه بعد این مثلث هستند.

وی افزود: تمام جریان و جهت این انقلاب با تدبیر امام زمان(عج) است، آیا باید نسبت به این انقلاب شک کرد و نسبت به آن ژست آکادمیک گرفت؟ بعد نیز اسم خود را روشنفکر و صاحب نظر و تحصیلکرده بگذارید. اساس انقلاب جای شک و تردید نیست.

آیت‌الله علم‌الهدی ادامه داد: دستاورد این انقلاب این بود که اسلام محصور در حسینیه‌ها و مساجد را بیرون آورد و بر تمام معادلات بین المللی جهان حاکم کرد و سفره استکبار جهانی را از این طریق جمع آوری کرد. مردمی که ایثارگر در پرتو فرهنگ این انقلاب بار آمده‌اند یک تجربه شایان توجه است، هر زمان رضای خدا با اراده مردم تطبیق کرد، خداوند نیز مردم را کمک می‌کند.

وی بیان کرد: برای اینکه دل یک جریان لائیک را به دست بیاورید با خدا جنگ نکنید، مدیریت مدیران نباید در این مسئله خرج شود، دنبال اردوکشی سیاسی از یک جریان لائیک ولنگار نباشید زیرا شکست می‌خورید زیرا بنای این انقلاب خون صدها هزار شهید است. هر انسانی بخواهد در خط اردوکشی سیاسی با خدا دربیفتد، به ذلت و خواری دنیا گرفتار می‌شود.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »