رایزنی تلفنی نیکول پاشینیان با سیدابراهیم رئیسی/ تهران آماده حمایت از برقراری صلح در منطقه

رایزنی تلفنی نیکول پاشینیان با سیدابراهیم رئیسی/ تهران آماده حمایت از برقراری صلح در منطقه

هرمزبان – دفتر نخست وزیری ارمنستان اعلام کرد که نیکول پاشینیان روز سه شنبه با رئیس جمهور ایران به صورت تلفنی رایزنی کرده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، منابع رسمی ارمنستان از تماس تلفنی آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری ایران و نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان به دنبال تحولات نظامی شب گذشته میان ارتش جمهوری آذربایجان و ارمنستان خبر دادند.

خبرگزاری ارمنستان نوشت، پاشینیان روز سه شنبه با رئیس جمهور ایران یک تماس تلفنی داشت.

براساس گزارش آرمنیان نیور، پاشینیان جزئیاتی از اقدامات “تحریک آمیز و تجاوزکارانه” نیروهای مسلح جمهوری آذربایجان به خاک ارمنستان به طرف ایرانی ارائه کرد.

به گفته دفتر نخست وزیر ارمنستان، آیت الله رئیسی در این تماس تلفنی جنگ جدید در قفقاز جنوبی را غیرقابل قبول دانسته و گفته ایران با دقت تحولات قفقاز را دنبال می‌کند.

در اطلاعیه دفتر نخست وزیری ارمنستان آمده است؛ رئیس جمهور ایران تاکید کرد که همه مناقشات منطقه‌ای باید به صورت مسالمت آمیز حل و فصل شود و موضع ایران در قبال تمامیت ارضی کشورها روشن است.

وی همچنین تاکید کرده است که راههای ارتباطی نباید به خطر نیافتد و باید تحت حاکمیت کشورها باشد.

آیت الله رئیسی در ادامه تماس تلفنی خود با نخست وزیر ارمنستان همچنین با تاکید بر اینکه تهران آماده حمایت از برقراری صلح در منطقه است، گفته: مسئله امنیت ارمنستان برای ایران نیز مهم است.

رسانه‌ها، دیشب، از درگیری میان نیروهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان خبر دادند.  وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان با صدور یک بیانیه اعلام کرد: «از اواخر شب ۱۲ سپتامبر (۲۱ شهریور) واحدهای نیروهای مسلح ارمنستان در مسیرهای داش‌کسن، کلبجر و لاچین در مرز دولتی آذربایجان و ارمنستان اقدامات تحریک‌آمیز گسترده‌ای انجام دادند.»

اما در مقابل، «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان اعلام کرد که نظامیان جمهوری آذربایجان شب گذشته به مواضع ارمنستان حمله کرده‌اند. پاشینیان با بیان اینکه درگیری مرزی ادامه دارد، تصریح کرد که شدت درگیری‌ها کاهش یافته است.

نخست‌وزیر ارمنستان، امروز، در پارلمان این کشور حضور یافت و برای قانونگذاران ارمنستانی درباره درگیری‌های شدید با جمهوری آذربایجان توضیحاتی ارائه داد و گفت که ۴۹ سرباز ارمنستانی در جریان درگیری‌های شامگاه دوشنبه (دیشب) کشته شده‌اند.

منبع: مشرق نیوز

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »