خارج سازی تومور کلیه با روش سرد کردن برای نخستین بار در ایران

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، متخصص ارولوژی بیمارستان شهید محمدی بندرعباس که عهده دار انجام این عمل بوده، روز دوشنبه به خبرنگاران اظهار داشت: بیمار خانم جوان و بارداری بود که با علائم درد مبهم در پهلوها به این مرکز مراجعه کرده بود که در بررسی اولیه پس از انجام تست های آزمایشگاهی و سونوگرافی احتمال وجود یک تومور در کلیه راست بیمار مطرح شد.

دکتر ناصر ریاضی بیان داشت: با توجه به اینکه بیمار در ماه های آخر بارداری به سر می برد امکان انجام سی تی اسکن جهت تشخیص نهایی وجود نداشت و از همین رو روند درمان به بعد از تولد نوزاد و ختم بارداری موکول شد .

وی با بیان اینکه پس از ختم بارداری با انجام سی تی اسکن ،تشخیص تومور کلیه محرز گردید، گفت: با توجه به اینکه حجم تومور بزرگ بود و لوب تحتانی کلیه را بطورکامل درگیر کرده بود امکان خروج تومور و پارشیال نفرکتومی (برداشتن قسمتی از کلیه ) با روش های معمول غیر ممکن بود .

این متخصص ارولوژی بیان داشت: در روش های معمول بعد از بستن شریان اصلی کلیه نهایتا جراح 20 دقیقه زمان برای خروج تومور از کلیه خواهد داشت و در صورت طول کشیدن عمل، کلیه دچار ایسمکی شده و از کار خواهد افتاد که با توجه به اندازه تومور انجام عمل در این فاصله زمانی تقریبا غیر ممکن بود .

وی ادامه داد: از همین رو و با توجه به شرایط موجود ، یا باید کاملا کلیه بیمار خارج می شد و یا اینکه با تکنیکی متفاوت زمان عمل را برای خروج تومور با حفظ عملکرد کلیه افزایش می داد.

این پزشک متخصص افزود: بدین منظور تصمیم بر آن شد که حین عمل جراحی علاوه بر بستن شریان اصلی کلیه ، با سرد کردن کلیه به وسیله یخ استریل مدت زمان کافی در اختیار جراح قرار داده شود تا تومور خارج گردد که خوشبختانه با روش فوق که برای اولین بار در هرمزگان صورت گرفت، تومور کلیه خارج شد.

ریاضی خاطرنشان کرد: طی این عمل جراحی که به مدت 2 ساعت و نیم به طول انجامید، تومور کلیه به طور کامل خارج و بقیه بافت کلیه ترمیم و عملکرد کلیه بیمار حفظ شد و بیمار با حال عمومی مناسب به بخش منتقل شد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »