درگذشت یک مادر باردار در بیمارستان خلیج فارس بندرعباس/ توضیحات مدیریت درمان تامین اجتماعی هرمزگان

هرمزبان – روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان هرمزگان در پی درگذشت یک مادر باردار در بیمارستان خلیج فارس بندرعباس توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، در توضیحات روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان هرمزگان آمده است:

“ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با خانواده مرحومه به اطلاع می رساند، مرحومه “اعظم جوزانی” در زمان مراجعه به بیمارستان خلیج فارس طبق بررسی های به عمل آمده دارای بیماری زمینه ای از جمله فشار خون، دیابت و تیروئید بوده و سن وی نیز بالای ۴۰ سال بوده‌است و متاسفانه به نوعی یک مادر باردار با ریسک بالا تلقی می‌شدند.

پس از انجام عمل سزارین بر روی این بیمار، حال وی رو به وخامت می‌گذارد که تلاش‌های پزشکان و کادر درمانی بیمارستان برای نجات جان وی بی نتیجه مانده و این بیمار جان خود را از دست می‌دهند.

پس از فوت ایشان و با توجه به اهمیت موضوع، کمیته‌های تخصصی جهت بررسی و دلایل فوت تشکیل شده و در حال بررسی این موضوع می‌باشند که پس از حصول نتیجه، نتایج آن متعاقبا به اطلاع خانواده مرحومه و افکار عمومی رسانده خواهد شد و اگر قصوری از سوی عوامل بیمارستان به اثبات برسد، قطعاً با خاطیان برخورد قانونی صورت خواهد پذیرفت.”

انتهای پیام

منبع: ایسنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »