لزوم حفظ و حراست از آبزیان خلیج فارس برای نسل‌های آینده/شاهد افزایش بازسازی ذخایر با تکیه بر رهاسازی آبزیان هستیم

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس، مسعود بارانی صبح  امروز در نشستی با مدیران تعاونی‌های صیادی هرمزگان و جمعی از صیادان استان در بندرعباس اظهار کرد: در صورتی‌که حفظ و حراست از ذخایر آبزیان خلیج فارس روند مطلوبی به خود نگیرد، نسل آینده از فعالیت‌های صیادی دریایی بهره‌ای نخواهند برد.

وی ادامه داد: افزایش بازسازی ذخایر با تکیه بر رهاسازی آبزیان، مشارکت همه‌جانبه در حفظ و حراست از آبزیان و از همه مهمتر حرکت جامعه صیادی به‌سوی آبزی‌پروری که استان هرمزگان در آن پیشرو است مناسب‌ترین راهکارها برای مرتفع کردن این معضل است.

بارانی تصریح کرد: ایجاد زیستگاه‌های مصنوعی آبزیان، پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی در این موضوع و همچنین رهاسازی سالانه بچه‌میگو در دریا را از مهمترین اقدامات شیلات هرمزگان در این حوزه است.

معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان بیان  داشت: وضعیت فعلی آبزیان خلیج فارس نقش جامعه صیادی در مشارکت حفظ و حراست از آبزیان با شیلات هرمزگان  را بیش از پیش مهم و حیاتی است و در حال حاضر این مهم تکلیف و ضرورتی جدی و مهم برای صیادان و جامعه شیلاتی استان است که به‌خوبی از سوی صیادان و شیلات هرمزگان تعامل لازم برقرار شده است.

وی یادآور شد: نتیجه عدم ایفای نقش مطلوب حفظ و حراست از ذخایر آبزیان با وجود تلاش‌های بسیار و به‌دلیل مشکلات یاد شده را رقم خوردن نگرانی‌های جدی در رابطه با ذخایر آبزیان خلیج فارس به‌ویژه کاهش شدید ذخایر آبزیان با ارزش اقتصادی است هرچند شیلات هرمزگان در راستای بازسازی ذخایر همواره و با جدیت تلاش‌های فراوانی کرده است.

بارانی از مشارکت جامعه صیادی هرمزگان در حفظ و حراست از ذخایر آبزیان خبر داد و گفت: توجه به کمبود امکانات، نیروی انسانی و تجهیزات یگان حفاظت منابع شیلات هرمزگان مشکلات عدیده‌ای در ایفای نقش حفاظتی و حراستی خود دارد که امید است این مهم با مشارکت جامعه صیادی در راستای صید و صیادی پایدار به خوبی هم‌پوشانی و خلاء‌های موجود مرتفع گردد.

معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان با بیان اینکه امروز حفظ و حراست از آبزیان خلیج فارس برای نسل‌های آینده یک ضرورت و تکلیف است اظهار داشت: خوشبختانه با تعامل خوبی که بین صیادان استان و اداره‌کل شیلات هرمزگان است به‌ویژه در سال‌های اخیر گام‌های خوبی در این زمینه برداشته شده است.

این مسؤول عنوان کرد: اقدامات یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان، دریابانی استان و همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی و ترویجی توسط  شیلات هرمزگان در راستای حفظ و حراست از آبزیان خلیج فارس بوده و مجموعه این اقدامات با مشارکت جامعه صیادی در حفظ و حراست از ذخایر آبزیان موثر بوده است که خوشبختانه امروز شاهد مطالبه‌گری صیادان در این موضوع مهم هستیم.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »