توضیح پلیس هرمزگان درباره برخورد نامناسب مأمور با سارق سابقه دار در بندرعباس

هرمزبان – معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان در خصوص کلیپ منتشرشده در شبکه های معاند با موضوع برخورد نامناسب مأمور کلانتری با متهم دستگیرشده در بندرعباس ضمن مضموم شمردن رفتار مأمور و برخورد انضباطی با وی از سوی مبادی نظارتی پلیس، توضیحاتی ارائه کرد.

سرهنگ موسی عرب صبح امروز (۲۵ شهریورماه) در این خصوص بیان کرد: در پی انتشار یک کلیپ چالشی و مغرضانه با عنوان اینکه نیروی سرکوبگر انتظامی بندرعباس در حرکتی غیر انسانی در ملاء عام اقدام به ضرب و شتم یک سارق بازداشت شده کرده است، پیگیری موضوع در دستور کار کارشناسان انتظامی ، رده های نظارتی و پلیس فتا استان قرار گرفت.

وی افزود: برابر پیگیری های انجام شده و در بررسی های اولیه مشخص شد بدنبال بروز نارضایتی شهروندان از مزاحمت های فراوان یک سارق حرفه ای منزل وداخل خودو و در پی اعلام مکرر شهروندان شهرک پیامبراعظم بندرعباس مبنی بر حضور و ایجاد مزاحمت  توسط این متهم  در شهرک دریاپیشگان بندرعباس ، اکیپ گشت خودرویی کلانتری به محل مذکوراعزام می شود

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان هرمزگان تصریح کرد: در گشت زنی های هدف‌مند گشت کلانتری، متهم مورد نظر شناسایی می شود که در هنگام دستگیری ضمن تمرد و عربده کشی،  به سمت مأمور و سرباز وظیفه حاضر در محل حمله ور شده و اجازه دستگیری و زدن دست بند را نمی‌داده است.

این مسئول انتظامی ضمن مضموم شمردن برخورد مأمور و ذکر این نکته که از سوی مبادی نظارتی انتظامی استان تنبیه انضباطی برای مأمورخاطی در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: در فرآیند دستگیری متهم و زدن دستبند احدی از شهروندان با سوء نیت و با هدف تخریب وجهه پلیس در جامعه با بیان کلمات والفاظ تخریبی و مغرضانه مبادرت به تهیه و انتشار یک فیلم کوتاه در فضای مجازی نموده که با تلاش های صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس فتا عامل انتشار کلیپ در فضای مجازی شناسایی و تلاش برای دستگیری این مجرم فضای مجازی ادامه دارد.

کارشناس اجتماعی پلیس هرمزگان با تأکید بر اینکه این کلیپ کاملا مغرضانه بوده و فقط بخش کوچکی از کلیپ تقطیع شده و روی آن مانور داده شده در صورتی که برابر بررسی های میدانی و اظهارات شاهدان عینی، برخورد شدید این سارق و استفاده از الفاظ رکیک و حمله ور شدن به سمت مأمورکلانتری زمینه ساز این برخورد بوده که متأسفانه به این مباحث توسط رسانه های معاند پرداخته نشده و کاملا هدفمند و جهت تخریب منزلت اجتماعی پلیس خدمتگذار و مردمی، صرفا بخشی از ماجرا رسانه ای شده است.

سرهنگ عرب در پایان سوابق هنجار شکنانه این مجرم سابقه دار را شرارت ،سرقت منزل و مغازه ، ایجاد مزاحمت در ساعات پایانی شب برای شهروندان، حمل و فروش مواد مخدر در محلات مختلف بندرعباس و … عنوان و خاطرنشان کرد: بی شک توجه به مطالبات عمومی، افزایش تاب آوری در انجام مأموریت ها و رعایت حقوق شهروندی همیشه الگو و مدنظر پلیس ومورد تأکید سلسله مراتب محترم فرماندهی به کارکنان زیرمجموعه بوده است زیرا پلیس خود را خادم مردم بزرگ ایران و سرباز فداکار نظام می داند و به برهم زنندگان نظم و امنیت مردم اجازه عرض اندام نخواهد داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »