بدترین شروع تاریخ آرسنال؛ بدون امتیاز و بدون گل زده

هرمزبان – چلسی در شبی که از ابتدا روملو لوکاکو را در ترکیب خود در اختیار داشت، به راحتی و با شرایطی که فرصت های خوبی را نیز از دست داد، با دو گل رقیب همشهری خود را مغلوب کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، تیم میکل آرتتا مقابل تیم سر حال و قدرتمند توماس توخل حرفی برای گفتن نداشت. آرسنال در دومین بازی خود در فصل جدید لیگ برتر هم شکست خورد؛ این بار در خانه و با نتیجه 2-0 مقابل چلسی. اوضاع توپچی ها اصلا جالب به نظر نمی رسد. این تیم که در فصول اخیر نتوانسته بود انتظارات هوادارانش را بر آورده کند، فصل 22-2021 را هم به بدترین شکل ممکن آغاز کرده و نشانه ای از پیشرفت در آن دیده نمی شود. پس از باخت امروز که با گل های روملو لوکاکو و ریس جیمز رقم خورد، نگاهی داریم به رکوردهایی که در این بازی به ثبت رسیدند. 
آرسنال برای اولین بار در تاریخ خود، دو بازی ابتدایی اش در لیگ را بدون زدن حتی یک گل باخته است: 2-0 مقابل برنتفورد و 2-0 مقابل چلسی. میکل آرتتا بیستمین باخت لیگ برتری خود به عنوان سرمربی آرسنال را در شصتمین بازی خود تجربه کرد؛ این در حالی است که ثبت چنین رکوردی برای آرسن ونگر 116 بازی طول کشید. آرسنال برای اولین بار پس از آگوست 1992، پس از برگزاری بیش از یک بازی در لیگ برتر، خودش را در منطقه سقوط می بیند.
ریس جیمز پس از خوان ماتا (2012)، دومین بازیکن تاریخ چلسی است که در یک بازی لیگ برتری خارج از خانه مقابل آرسنال، هم گل می زند و هم پاس گل می فرستد. از فصل 20-2019 فقط روبرت لواندوفسکی (106)، کیلیان ام باپه (73)، کریستیانو رونالدو (73) و لیونل مسی (69) بیش از روملو لوکاکو (65) در پنج لیگ معتبر اروپایی موفق به گلزنی شده اند. لوکاکو همچنین با زدن صد و چهاردهمین گلش در لیگ برتر، از ایان رایت جلو زد و بیستمین گلزن برتر تاریخ لیگ برتر نام گرفت. 
118 سال از حضور آرسنال در لیگ های حرفه ای انگلیس می گذرد و در این فصل، بدترین شروع تاریخ توپچی ها رقم خورد. دیدار آرسنال و چلسی در هفته دوم فصل 2021/22 لیگ برتر انگلیس با برد 2-0 چلسی به پایان رسید. آرسنال بدترین شروع تاریخ خود در لیگ های حرفه ای انگلستان (سطح اول تا چهارم) را تجربه می کند. در تاریخ 118 ساله حضور آرسنال در لیگ های سطح اول تا چهارم انگلیس برای اولین بار است که این تیم در پایان هفته دوم بدون امتیاز و بدون گل زده است. توپچی ها قبلا هم فصل را با دو باخت پیاپی آغاز کرده اند اما حداقل یک گل نیز به ثبت رسانده بودند.
تیم های آرسنال و چلسی از ساعت 20 به وقت تهران و در چارچوب رقابت های لیگ برتر انگلیس به مصاف هم رفتند که این دیدار با شکست خانگی 2-0 توپچی ها به پایان رسید. به نقل از RMC، باکاری سانیا، مدافع راست سابق آرسنال به انتقاد از وضعیت فعلی این تیم و عملکرد سران این باشگاه در نقل و انتقالات تابستانی می پردازد و در این رابطه می گوید: چطور می توانید 150 میلیون یورو هزینه کرده و فقط بازیکنان جوانی را به خدمت بگیرید؟ ممکن است این اقدام آن ها برای آینده باشگاه مفید باشد اما باید به وضعیت فعلی تیم نیز توجه شود. هنگامی که من در آرسنال بازی می کردم، هر بازیکنی از پیوستن به این باشگاه هیجان زده می شد اما اکنون… ما DNA خود را از دست داده ایم.
تاکنون آرسنال در نقل و انتقالات تابستانی موفق به جذب 5 بازیکن از جمله بن وایت، مارتین اودگارد، نونو تاوارس، آرون رمزدیل و آلبرت سامبی لوکونگا شده است.
چلسی به لطف گل های روملو لوکاکو و ریس جیمز، هفته دوم لیگ برتر انگلیس را با برد به پایان رساند. دروگبا که در طول دوران حرفه ای خود 15 بار برابر آرسنال بازی کرد و 10 برد، 4 تساوی و فقط 1 شکست را تجربه کرد، پس از بازی در توییتر نوشت: «آرسنال مقابل چلسی، همان حکایت همیشگی». گفتنی است که دروگبا در رویارویی های خود با آرسنال 13 گل زد و 4 پاس گل هم فرستاد. 
قبول دو شکست در دو هفته ابتدایی بدون زدن حتی یک گل باعث شده توپچی ها بدترین شروع تاریخ خود در لیگ برتر را تجربه کنند. بعد از شکست با دو گل مقابل چلسی، میکل آرتتا اذعان داشت شرایط پیر آمریک اوبامیانگ برای این دیدار مهیا نبوده و او به سختی خود را به دیدار برابر چلسی رسانده است.میکل آرتتا گفت: “در یک مسابقه فوتبال شما همیشه می توانید عملکردی بهتر نسبت به آنچه ارائه دادید را به نمایش بگذارید. در نیمه اول مشکلاتی داشتیم. زمان زیادی طول کشید تا توپ را در مناطق مورد نیاز خود پس بگیریم. وقتی این کار را انجام دادیم، به نظر می رسید می توانیم خطرات مهمی روی دروازه حریف ایجاد کنیم. این مقطع نیز یکی از لحظات سختی که باید پشت سر گذاشت.
شرایط واقعا سخت و احتمالا بی سابقه است. هرچند که بروز احساس تاسف به ما کمکی نمی کند. ما نمی توانیم موارد بیرونی را کنترل کنیم. ما سعی می کنیم در مورد آنچه با آن روبرو هستیم توضیح دهیم، اما انتظار برای این باشگاه همیشه این است که پیروز شویم. من در مورد همه گزینه هایی که می توانید تصور کنید فکر کردم، اما ما این هفته نیز تحت تأثیر ویروس کرونا قرار داشتیم. ما آن تیم هایی را که سه مدافع بازی می کنند را شکست داده و چلسی با سیستم چهار دفاعه را نیز در گذشته مغلوب کرده بودیم.
نمی دانم پیر آمریک اوبامیانگ آماده بازی کردن بود یا نه. او فقط یک روز با تیم تمرین کرده و واقعا با بیماری دست و پنجه نرم می کرد. اوبامیانگ مدت زیادی در بستر بیماری بود، اما می خواست در لیست تیم حضور داشته باشد. بازیکنان مصدوم برای بازگشت نیز به کمی زمان نیاز دارند و امیدوارم در ادامه شرایط متفاوت باشد. نکته خوب این است که داستان در فوتبال به سرعت تغییر می کند.”

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »