خداحافظی سعید معروف با بازی‌های ملی؛ دوست داشتم در سکوت کنار بروم

هرمزبان – سعید معروف از بازی های ملی خداحافظی کرده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، سعید معروف با انتشار پستی در اینستاگرامش نوشت:
خیلی تلاش کردم‌که تو پایان قصه،بتونم زیر این پست حرفای دلمو بزنم ولی انقد زیاد بود که شاید کسی حوصله نمیکرد بخونه.این صفحه تنها جایی هستش که تا الان توش حرفام‌ زده شده و‌ خواهد شد.قطعا به احترام همه دوستداران والیبال و بنده ی حقیر،در اولین فرصت ،سوالای همه رو‌ جواب خواهم داد و حتما سعی خواهم‌کرد که مثل همیشه کاملا شفاف و واضح صحبت کنم.البته بیشترش در جهت قدردانی از زحمات علاقه مندانی خواهد بود که تو این چند سال فعالیت ورزشیم لطفشون شامل حالم بوده.هر چند دوست داشتم که تو سکوت از والیبال خداحافظی کنم ولی خوب،زمان خوبیه واسه صحبت.به زودی میبینمتون❤️❤️❤️❤️
رقابت‌های المپیک توکیو برای تیم ملی والیبال ایران به تلخ ترین شکل ممکن به پایان رسید. تیم ولادیمیر الکنو که در دو مسابقه ابتدایی خود مقابل لهستان قدرتمند و ونزوئلا به پیروزی رسیده بود، در سه بازی بعدی مقابل کانادا، ایتالیا و ژاپن شکست را پذیرا شد و از رسیدن به مرحله یک‌چهارم نهایی بازماند.  بعد از حذف ایران از رقابت‌های المپیک توکیو شایعات زیادی در رابطه با احتمال خداحافظی کاپیتان سعید معروف به گوش رسید؛ موضوعی که ساعاتی پیش امیر خوش خبر در گفتگو با ورزش سه آن را تایید کرد تا به نوعی پایان کار کاپیتان تیم ملی والیبال قطعی به نظر برسد.
در همین راستا سعید معروف دقایقی پیش با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود به نوعی بازنشستگی خود از بازی‌های ملی را اعلام کرد. او در صفحه شخصی خود نوشت: “خیلی تلاش کردم که تو پایان قصه ، بتونم زیر این پست حرفای دلمو بزنم ولی انقد زیاد بود که شاید کسی حوصله نمیکرد بخونه . این صفحه تنها جایی هستش که تا الان توش حرفام زده شده و خواهد شد. 
قطعا به احترام همه دوستداران والیبال و بنده ی حقیر ، در اولین فرصت و سوالای همه رو جواب خواهم داد و حتما سعی خواهم کرد که مثل همیشه کاملا شفاف و واضح صحبت کنم . البته بیشترش در جهت قدردانی از زحمات علاقه مندانی خواهد بود که تو این چند سال فعالیت ورزشیم لطفشون شامل حالم بوده.هر چند دوست داشتم که تو سکوت از والیبال خداحافظی کنم ولی خوب، زمان خوبیه واسه صحبت . به زودی میبینمتون.”
ایران پس از نتایج نه چندان جالب در لیگ ملت‌ها در المپیک نیز ناکام بود و با دو برد و سه باخت پی در پی حذف شد. شهرام محمودی بازیکن محبوب سال‌های نه چندان دور ایران، پس از حذف ایران از المپیک به دفاع از آوردن سرمربی ایرانی پرداخت و درباره دیگر مسائل والیبال ایران صحبت کرد.
بازیکن سابق ایران در مورد ولادیمیر الکنو گفت: الکنو مربی بزرگی است و هیچ شکی درآن نیست. مربی‌ای است که رزومه دارد و قهرمانی المپیک و نایب قهرمانی المپیک و سومی المپیک را دارد. تعداد زیادی قهرمانی اروپا و روسیه را دارد. درست است همیشه تیم‌هایش خوب بودند ولی در هرصورت رزومه قوی دارد اما من نمی‌دانم سیستم مربیگری و تمریناتش چگونه بود و زمان کافی هم نداشتند همین که آمدند لیگ ملت‌ها و بعد از دوهفته به المپیک رفتند. من نمی‌توانم ایرادی از آلکنو بگیرم و بگویم مربی خوبی نیست شاید سبکش به ما نمی‌خورد و قدرتی تر بود اما از نظر اینکه مربی خوبی است شکی در آن نیست.
من می‌دانستم که سعید قرار است بعد از المپیک از تیم ملی خداحافظی کند چون دو روز قبل از اینکه تیم راهی مسابقات شود با او صحبت کرده بودم. خیلی امیدوار بودم که با شرایط بهتری خداحافظی کند و تیم از گروه خود بالا برود؛ حتی به آن که وعده داده بودند عمل شود و به نیمه نهایی برسیم تا سعید با شرایط خوب از تیم ملی خداحافظی کند. سعید را در این مدت خیلی اذیت کردند. هرکسی اخلاق های خاص خودش را دارد و سعید هم همینطور. سعید تا جایی که می توانست به همه احترام گذاشت و کاری به کسی نداشت و اصلاً هم مغرور نبود. به هر حال شخصیت سعید این گونه بود که دوست نداشت خیلی مصاحبه کند و نباید به خاطر این مورد تخریب قرار می گرفت. البته می‌توانستیم هم بگویم که باید یکسری جاها حرف می زد اما اینکه بخواهیم او را تحت فشار قرار دهیم منصفانه نبوده و نیست. 
باز هم می‌گویم سعید را خیلی اذیت کردند و انتقادات های زیادی علیه او می نوشتند، در حالی که او کاملاً متفاوت از این چیزی بود که در رسانه‌ها و تلویزیون از او نشان می دادند. البته جای تعجب هم نیست هر کسی را که می خواهند خراب کنند دست به دست هم می دهند تا این کار را انجام بدهند اما سعید آنقدر در چشم مردم بزرگ بود که با هیچ چیزی خراب نشد. در واقع خدا عزت می دهد و در مورد سعید نیز این کار را انجام داد. به سختی می شود که یک بازیکن مثل سعید معروف و سید محمد موسوی دوباره متولد شود و باید صبر زیادی برای این کار انجام داد. 

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »