آخرین قیمت طلا تا پیش از امروز ۱۹ اردیبهشت

قیمت طلا گرمی ۱۸ عیار در بازار آزاد شنبه ۱۸ اردیبهشت با ۹,۳۰۰ تومان کاهش، ۹۳۰,۶۰۰ معامله شد. آخرین قیمت طلا و سکه تا پیش از امروز چقدر بود؟

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، قیمت طلا گرمی ۱۸ عیار در بازار آزاد شنبه ۱۸ اردیبهشت با ۹,۳۰۰ تومان کاهش، ۹۳۰,۶۰۰ معامله شد. قیمت سکه بهار آزادی در بازار آزاد شنبه با ۴۶,۰۰۰ تومان کاهش، ۹,۳۰۱,۹۰۰ معامله شد.

همچنین دنیای اقتصاد نوشت: در اولین روز هفته، سکه امامی و دلار در دو مسیر متفاوت حرکت کردند. روز شنبه، اسکناس آمریکایی در جهت کاهشی حرکت کرد، حال آنکه سکه امامی راه افزایش را در پیش گرفت. به گفته فعالان، عاملی که زمینه‌ساز افزایش سکه شد رشد بهای طلا در بازارهای جهانی بود. طلا در بازارهای جهانی، نه تنها در انتهای هفته مرز ۱۸۰۰ دلاری را شکست بلکه تا محدوده ۱۸۳۰ دلار رشد کرد. رشد قیمت طلا موجب شد که سکه امامی ۲۰ هزار تومان افزایش را تجربه کند و به بهای ۹ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان برسد.

تحلیلگران فنی باور دارند در صورتی که فلز گرانبهای داخلی در روزهای آتی بالای محدوده ۹ میلیون و ۵۰۰ هزارتومانی باقی بماند، خریداران بیشتری به بازار وارد خواهند شد. سکه برای نزول نیاز دارد که محدوده حمایتی ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی را از دست بدهد.

افزایش روز شنبه قیمت سکه در شرایطی رخ داد که دلار ۵۰ تومان افت قیمت را تجربه کرد و به بهای ۲۱ هزار و ۴۵۰ تومان رسید. تحلیلگران فنی باور دارند تا زمانی که دلار زیر محدوده ۲۱ هزار و ۸۰۰ تومانی قرار دارد، تقاضای جدیدی وارد بازار نخواهد شد. عامل مهمی که در افت قیمت دلار اثر داشت، کاهش تقاضای حواله‌ای و افت نرخ حواله درهم بود.

در شرایطی که بازار سکه روند صعود داشت، در بازار طلا، گرم طلای ۱۸ عیار افت ۴ دهم درصدی را تجربه کرد و به محدوده ۹۳۶هزار تومانی وارد شد. در بازار سهام نیز شاخص کل این بازار ۴ دهم درصد افت را به ثبت رساند. به این ترتیب می توان گفت تنها بازاری که در روز شنبه افزایش ارزش را تجربه کرد، بازار سکه بود.

 

منبع: تجارت نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »