آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده‌های حقوقی مرتبط با بانک سرمایه/دلیل ریزش اعضای صندوق ذخیره

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده‌های حقوقی مرتبط با بانک سرمایه و تخلفات رخ داده در چند سال گذشته توضیحاتی ارائه کرد.

مهدی نیکدل در گفت و گو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: رسیدگی و بازرسی‌ها تقریبا به اتمام رسیده و اکنون موضوع تخلفات بانک سرمایه چندان ارتباطی به کار موسسه ندارد.

وی افزود: شکایت‌ها مدت‌هاست در قوه قضائیه در حال رسیدگی است. آنقدر مجموعه را بزرگ و آینده را روشن کرده‌ایم که بتوانیم از این گذشته تاریک عبور کنیم. تلاش کردیم افق آینده را روشن کنیم تا گذشته صندوق کمرنگ شود.

چرایی استفاده از مدیران بازنشسته در صندوق ذخیره فرهنگیان

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان در پاسخ به پرسشی پیرامون استفاده از مدیران بازنشسته در صندوق ذخیره فرهنگیان که مورد سوال نمایندگان مجلس از وزیر آموزش و پرورش نیز قرار گرفته بود، گفت: صندوق ذخیره فرهنگیان یک نهاد خصوصی است و قوانینی که بر نهادهای دولتی مترتب است بر ما اعمال نمی‌شود که از جمله آنها می‌توان به بکارگیری بازنشستگان اشاره کرد. اعتراضاتی در این زمینه به ما شد، اما دفاع و اعلام کردیم که مشمول حال ما نمی‌شود.

نیکدل افزود: در زمان بحران‌زدگی صندوق، نیازمند استفاده از مدیران باتجربه بودیم، مدیرانی که مطمئن باشیم اجازه نمی‌دهند این کشتی غرق شود. با این حال در کنار مدیران باسابقه از مدیران جوان تحصیل‌کرده هم استفاده کردیم. در ابتدای کار به تجربه مدیران کار بلد نیاز داشتیم تا کمک کنند موسسه را از بحران خارج کنیم و به سود رساندیم و اگر بتوانیم ارزش روز دارایی‌ها را هم به معلمان بدهیم کار بزرگی اتفاق می افتد.

روند عضویت فرهنگیان در صندوق مطلوب است

وی افزود: یک زمانی همه دارایی شرکت سرمایه‌گذاری فرهنگیان همان ۵۰۰ میلیارد تومان بود، اما اکنون دارایی این شرکت به ۲۵ هزار میلیارد تومان رسیده است، باید تاکید کنم تلاش کردیم گرفتاری‌های گذشته، ما را از فعالیت برای آینده باز ندارد. ما نباید در گذشته می‌ماندیم. اگر در گذشته می‌ماندیم نمی‌توانستیم برای آینده برنامه‌ریزی کنیم. تلاش کردیم در عین حال که وضعیت گذشته را پیگیری می‌کنیم از برنامه‌ریزی برای آینده صندوق غافل نباشیم.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان درباره ریزش اعضای صندوق در یک مقطع زمانی نیز گفت: ریزش اعضای صندوق به علت قهر کردن معلمان از صندوق نبود، بلکه ناشی از وقوع سونامی بازنشستگی در چندسال اخیر است. سالانه ۵۰ تا ۶۰ هزار نفر در آموزش و پرورش بازنشسته شدند اما معادل آن استخدام صورت نگرفت. چهار سال پیش ۹۵۰ هزار عضو داشتیم و اکنون حدود ۷۵۰ هزار عضو معادل بیش از ۸۰ درصد ضریب نفوذ داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »