بودجه ۱۴۰۰ با رویکرد محرومیت‌زدایی و شفافیت بسته شد

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بودجه سال ۱۴۰۰ با رویکرد محرومیت‌زدایی، اشتغال، انضباط، شفافیت و عدالت بسته شد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، محمدباقر قالیباف در پایان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، اظهار داشت: از همه نمایندگان که در این مدت به صورت شبانه‌روزی هم در کمیسیون‌های تخصصی و در هم در صحن مجلس زحمت کشیدند و بودجه را نهایی کردند، تقدیر و تشکر می‌کنم.

وی بیان کرد: نمایندگان اطمینان داشته باشند که جداول بودجه در کمیسیون تلفیق که بنده هم آنجا حضور دارم، حتماً به طور دقیق کنترل خواهد شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بودجه سال ۱۴۰۰ با رویکرد محرومیت‌زدایی، اشتغال، انضباط، شفافیت و عدالت بسته شد، تصریح کرد: همچنین به کالاهای اقتصادی و کشاورزی توجه ویژه شد و ارز ۴۲۰۰ تومانی به حوزه بهداشت و سلامت اختصاص یافت که باید کنترل و نظارت بیشتری بر آن شود.

قالیباف اظهار داشت: لازم است از اعضای هیئت دولت، مسئولان سازمان برنامه و بودجه، فقها و حقوقدانان شورای نگهبان، کارشناسان مرکز پژوهش‌ها و دیوان محاسبات و خبرنگاران رسانه‌های مختلف که در این مدت تلاش زیادی کردند، تقدیر و تشکر کنم.

وی بیان کرد: جلسه علنی بعدی مجلس شورای اسلامی یکشنبه (۲۴ اسفند ماه) ساعت ۷:۴۵ دقیقه و با ادامه دستور هفتگی برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »