فاصله گرفتن دانش‌آموزان از مدرسه می‌تواند به خودکشی و بزهکاری منجر شود

هرمزبان -بوشهر مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: وقتی دانش‌آموز از محیط مدرسه فاصله می گیرد ممکن است مشکلاتی چون قتل و خودکشی تا بزهکاری و مسائل جسمی یا اخلاقی به سراغ او بیاید.

علیمراد کرمی در نشست با خبرنگاران عنوان کرد: برای ما راحت‌تر است که آموزش به صورت مجازی برگزار شود امّا برای معلمان وظیفه‌شناس دردسر مضاعفی است که بخواهند شب و روز درگیر باشند.

وی خاطرنشان کرد: در حالی که برای ما به عنوان متولیان امر بسیار راحت است که به سمت آموزش مجازی پیش برویم، ولی دغدغه داریم. دغدغه ما این است که در آینده مشکلات فراوانی دامن‌گیر جامعه می‌شود و دانش‌آموزان ما علاوه بر اینکه ممکن است سواد لازم را نداشته باشند ممکن است مشکلات روحی، روانی و جسمی متعددی برای آنها حادث شود.

مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر اظهار کرد: این آسیب‌ها ناشی از آن است که دانش‌آموز در مدرسه حضور ندارد. هنگامی که دانش آموز به مدرسه می‌آید، معلم، مدیر، مشاور و همکلاسی‌های او در کنارش حضور دارند و خود یک سوپاپ اطمینان برای دانش آموز است اما وقتی دانش آموز از محیط مدرسه فاصله می گیرد ممکن است مشکلات روحی و روانی متعددی سراغ او بیاید. از قتل و خودکشی تا بزهکاری و مسائل جسمی یا اخلاقی.

کرمی تصریح کرد: اگر برای دانش آموز اتفاقی بیفتد نه تنها خود او درگیر است بلکه خانواده، مدرسه، آموزش و پرورش، فضای مجازی، خانواده‌ها و بسیاری از نهادها درگیر آن هستند. ما باید به سمتی برویم که به دانش آموزان خود یاد بدهیم به چه شکل و سبک و سیاقی از خود محافظت نمایند تا زمانی که بتوانیم آموزش‌های حضوری را در سطح مدرسه داشته باشیم.

وی با بیان اینکه اقرار می‌کنم برای شرایط آموزش مجازی آماده نبودیم، افزود: شرایط بسیار خاصی بود و نه ما آماده بودیم و نه اینکه ذهنیت و تجربه‌ای در این زمینه داشتیم، حتی در سطح کشور و حتی جهان چنین تجربه آموزشی وجود نداشت. ما با یک مسئله نوظهوری مواجه شدیم و در یک زیست‌بوم جدید قرار گرفتیم که باید مدیریت می‌کردیم.

این مسئول ادامه داد: معلم ما آماده نبود،  معلمی که سال های سال به روش سنتی آموزش می‌داد و بعضی از معلمان ما اصلا در فضای مجازی حضور نداشتند و آمادگی تولید محتوا را نداشتند؛ به همین خاطر هم مشکلاتی برای ما ایجاد شد ولی بسیاری از معلمان ما آشنا بودند و دیگر معلمان نیز در حد توان خود را به روز کرده و خود را با شرایط تطبیق دادند و موردی پیش نیامد.

علیمراد کرمی بیان کرد: در حال حاضر از لحاظ تولید محتوا مشکلی نداریم چون در سطح کشور محتوای بسیار خوب زیادی تولید شده است که حتی اگر تا سال دیگر محتوایی تولید نکنیم باز هم به مشکل بر نخواهیم خورد. فقط در نحوه ارائه محتوا در بستر شبکه شاد مشکلاتی وجود دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر تصریح کرد: اپلیکیشن شاد دائم در حال به‌روز شدن است و شاد ۳ نیز آمده و بسیاری از مشکلات قبلی در سیستم برطرف شده. ولی باز هم نیاز است دست این طفل که الان به یک کودک تبدیل شده را بگیریم و نمی توانیم آن را رها کنیم. ان‌شالله بتوانیم با حمایت هایمان کمک کنیم در سال آینده اگر ویروس کرونا از جامعه رخت بربندد بتوانیم از این ظرفیت به عنوان یک وسیله کمک آموزشی قوی در کنار آموزش‌های حضوری استفاده کنیم.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »