احمد مددی، مدیرعامل جدید استقلال

هرمزبان – عصر امروز اعضای هیات مدیره استقلال، چند ساعت مداوم را صرف جلسه‌ای مهم کردند تا حکم رسمی احمد مددی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه امضا شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، هیات مدیره باشگاه استقلال از زمستان سال گذشته و از روزی که استراماچونی به ناگاه نیمکت این تیم را ترک کرد و رفت، دچار آشفتگی و تنش‌های بسیاری شد که نتیجه آن قهر یا برکناری تنی چند از سرپرستان یا مدیران عامل یا اعضای هیات مدیره بود. باشگاه در این مدت با دردسر‌های بسیاری مواجه شد و از دیگر سو در کادر فنی و حتی بازیکنان نیز تنش‌هایی به وجود آمد که باعث شد آرامش برای چندین ماه از اطراف و اکناف باشگاه فرار کند.
در چند هفته اخیر، اما احمد مددی به عنوان سرپرست باشگاه وارد معرکه شد و با ایجاد تغییر و تحولاتی خصوصا در کادر فنی و البته پرداخت برخی از دیون و بدهی‌های باشگاه توانست تا حد زیادی فضا را آرام کند. حالا و در شرایطی که عصر امروز اعضای هیات مدیره استقلال، چند ساعت مداوم را صرف جلسه‌ای مهم کردند، حکم رسمی احمد مددی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه امضا شده است.
گرچه امضای حکم مدیرعاملی باشگاه استقلال امروز اتفاق افتاده، اما ظاهرا تلاش اعضای هیات مدیره برای انتخاب نفر جدید برای این سمت، از حداقل یک ماه قبل آغاز شده است. بررسی‌های «دیدار» نشان می‌دهد که اعضای هیات مدیره در هفته‌های گذشته فهرستی پنج نفره را برای انتخاب مدیرعامل جدید آماده کرده بودند که شامل سعید دقیقی بازیکن سابق استقلال و صبا، رضا الماسی مدیرعامل سابق ملوان، علی نظری جویباری عضو سابق هیات مدیره باشگاه، پندار توفیقی روابط عمومی سابق باشگاه و سید مالک حسینی رئیس سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران بوده است.
از این جمع البته هیچ یک در نهایت به عنوان گزینه قطعی انتخاب نمی‌شوند. پلن اقتصادی سعید دقیقی که عضو شورای شهر قزوین است از سوی بقیه اعضای هیات مدیره تایید نمی‌شود، رضا الماسی اعتماد وزارت را جلب نمی‌کند، علی نظری جویباری به دلیل نسبت فامیلی با سرمربی کنونی استقلال شانسش را از دست می‌دهد و پندار توفیقی و مالک حسینی هم با موافقت وزارت مواجه نمی‌شوند.
به این ترتیب احمد مددی که سرپرستی باشگاه را به عهده داشته به عنوان گزینه از سوی وزارت ورزش معرفی شده و اعضای هیات مدیره برای امضای حکم او به دفتر وزیر فراخوانده می‌شوند. اما حدود دو هفته قبل که این ماجرا رخ می‌دهد برخی از اعضای هیات مدیره به وزارتخانه اعلام می‌کنند که قصد استعفا دارند و حتی هادی زبده عضو هیات مدیره، نامه استعفا را هم می‌نویسد. با این وصف به اعضای هیات مدیره توصیه می‌شود که در برهه حساس فعلی دنبال استعفا نباشند و حتی استعفای زبده هم پذیرفته نمی‌شود.
اعضای هیات مدیره استقلال که در چارت سازمانی باشگاه تغییراتی ایجاد کرده‌اند و کمیسیون‌هایی را برای اداره امور باشگاه راه انداخته‌اند، با چند شرط به مدیرعاملی مددی رای مثبت می‌دهند و امروز هم حکم احمد مددی از سوی اعضای هیات مدیره امضا شده است. گفته شده که اعضای هیات مدیره از وزیر قول گرفته‌اند که نظارت قوی‌تری بر مدیرعامل داشته باشند و یکی از خواسته‌های مهم هیات مدیره نیز این بوده که مددی بدون هماهنگی در رسانه‌های گروهی ظاهر نشود.
البته در مورد قرارداد شرکت «های وب» به عنوان اسپانسر اصلی باشگاه نیز ماجرا‌هایی بین هیات مدیره و مددی وجود دارد که باید حل و فصل شود. استقلال در مورد شرکت فولاد متین که در دوره احمد سعادتمند به عنوان اسپانسر با آبی‌ها قرارداد بست دچار خسارت‌ها و حتی مسائل مبهم مالی شده و ظاهرا اعضای هیات مدیره ردپایی از تخلف را در این فقره پیدا کرده‌اند و طبیعتا نمی‌خواهند در مورد اسپانسر جدید موارد مشابهی رخ دهد. در عین حال به نظر می‌آید اسپانسرینگ «های‌وب» برای استقلال هم متناسب‌تر و هم سودآورتر از فولاد متین باشد، موردی که دستکم در حوزه درآمدزایی از طریق تلویزیون تعاملی استقلال به اثبات رسیده است.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »