جزئیات محدودیت‌های کرونایی کیش اعلام شد

هرمزبان – سخنگوی شورای سلامت کیش مصوبات سی امین جلسه ستاد اقدامات پیشگیرانه بیماری کرونا در خصوص اعمال محدودیت های جدید از اول آذر را اعلام کرد.

دکتر محمودرضا رضانیا ، افزود: مصوبات اعلام شده لازم الاجرا است و همه نهادها ،ارگان ها و ادارات دولتی و خصوصی و عموم مردم ملزم به رعایت و اجرای دقیق آن هستند.

وی با بیان اینکه از ابتدای آذر به مدت دو هفته  ورود و خروج خودرو از جزیره کیش ممنوع خواهد بود، تصریح کرد: کلیه فعالیت های مراکز و اماکن گردشگری شامل جنگ های شبانه ،شناورهای تفریحی ،پلاژها،پارک های کودک ،پارک آبی ،پارک دلفین ،مجموعه کاریز،بولینگ ،سالن های ماساژ،موسیقی زنده در رستورانها و کافی شاپ ها ،کلیه تفریحات دریایی و باشگاه های ورزشی به مدت دو هفته تعطیل خواهد بود.

رضانیا با اشاره به اینکه برگزاری هرگونه همایش و گردهمایی و حتی جلسات اداری بالای ۲۰ نفر ممنوع خواهد بود، اظهار کرد: کلیه فعالیتهای موسسات اموزشی ،فرهنگی و هنری،فرهنگسرا ها و کلاس های آموزشی به مدت دو هفته تعطیل خواهد بود.

سخنگوی شورای سلامت کیش با بیان اینکه به مدت دو هفته اتمام ساعت کار بازارها (بجز مراکز تهیه ارزاق عمومی)تا ساعت ۲۱:۳۰ است، اظهار کرد: به مدت دو هفته اتمام کار رستورانها و کافی شاپ ها تا ساعت ۲۴ خواهد بود و این اماکن بایستی با حداکثر ظرفیت ۵۰ درصد و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی ابلاغی فعالیت کنند.

وی با اشاره به اینکه دسترسی و حضور در سواحل و پارک های ساحلی از ساعت ۲۴ به مدت دو هفته ممنوع خواهد بود، اضافه کرد: کلیه ادارات و نهادها با ۵۰ درصد نیروی شاغل خود به مدت دو هفته فعالیت کنند.

سخنگوی شورای سلامت کیش بیان کرد اجرای این مصوبه مشمول اداراتی که مرتبط با خدمات بهداشتی و سلامت هستند نمی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »