کاپیتان لیون در آستانه جدایی؛ بارسلونا در ژانویه اقدام به جذب ممفیس دیپای خواهد کرد

هرمزبان – وینگر هلندی لیون به احتمال فراوان در ژانویه از این تیم جدا خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، ممفیس دیپای، وینگر ۲۶ ساله و هلندی باشگاه لیون در تابستان گذشته در آستانه انتقال به بارسلونا قرار داشت اما در نهایت در لیون ماندنی شد. به نقل از Alfredo Martínez از اوندا سرو، بارسلونا در تابستان گذشته برای جذب ممفیس دیپای از لیون تلاش کرد و این موضوع توسط سران هر دو تیم تایید شد اما در نهایت دیپای به حضور خود در این باشگاه فرانسوی ادامه داد. قرارداد این وینگر هلندی با لیون در پایان فصل جاری به پایان خواهد رسید و او در ماه ژانویه می تواند با سایر باشگاه ها وارد مذاکره شود. بارسلونا در ژانویه مجددا برای جذب دیپای اقدام خواهد کرد و او را به خدمت خواهد گرفت.
ممفیس دیپای، مهاجم هلندی لیون می گوید نمی تواند قول بدهد که تا پایان فصل در این باشگاه بماند. در تابستان، گمانه زنی های زیادی در خصوص انتقال ممفیس دیپای به بارسلونا مطرح شده بود و گفته می شد او گزینه اصلی رونالد کومان برای تقویت خط حمله بلوگراناست اما این انتقال محقق نشد و حالا به نظر می رسد که دیپای برای انتقال به نیوکمپ در ژانویه آماده می شود. کاپیتان لیون در گفت و گویی در پاسخ به این سوال که آیا تا پایان فصل در این باشگاه خواهد ماند یا خیر، گفت: به پایان رساندن فصل در لیون؟ شما سوالات بسیار زیادی از من در این مورد پرسیدید اما نمی توانم این قول را بدهم که در پایان فصل نیز بازیکن لیون خواهم بود.  
بارسلونا که در تابستان موفق به امضای قرارداد با گارسیا و دیپای نشد، حال در تلاش است که در ژانویه این دو بازیکن را به نیوکمپ بیاورد. به نقل از موندو دپورتیوو، هدف بارسلونا این است که در ژانویه با تلاشی مضاعف دوباره سراغ اریک گارسیا و ممفیس دیپای برود و دو برنامه دارد. یک این که با این دو بازیکن به توافق برسد تا در تابستان به صورت آزاد به بارسلونا بپیوندند. دو این که با باشگاه های این دو بازیکن مذاکره کنند تا ببینند آیا می خواهند نظر خود را تغییر داده و با قیمت مقرون به صرفه ای بازیکنان خود را به بارسلونا بفروشند یا خیر. البته که پلن دوم بارسا در صورتی ممکن است که این باشگاه ابتدا بتواند در ژانویه، بازیکنانی که اهمیت کمی برای کومان دارند را به فروش برساند و سپس برای مذاکره با لیون و منچسترسیتی اقدام کند.
در مورد اریک گارسیا، همه می دانند که این بازیکن خواهان بازگشت به بارسلونا است و پیشنهاد تمدید قرارداد با منچسترسیتی را رد کرده است. حال اگر همه چیز بین این مدافع و بارسلونا خوب پیش برود، در ژانویه دو طرف می توانند اعلام کنند که برای پیوستن این بازیکن به بارسلونا در تابستان و به صورت آزاد، به توافق رسیده اند و سپس بارسلونا پیشنهادی ۴ میلیون یورویی برای اریک گارسیا به منچسترسیتی ارائه می دهد تا شاید بتواند این تیم را راضی به فروش گارسیا در ژانویه و کسب پول کند چون در غیر این صورت با انتقال آزاد اریک گارسیا به بارسلونا، پولی به منچسترسیتی نخواهد رسید.
در مورد ممفیس دیپای، به نظر می رسد که لیون نسبت به منچسترسیتی برای فروش بازیکن خود مقاومت کمتری می کند. رئیس باتجربه باشگاه لیون نمی خواهد بازیکنش را بدون کسب درآمد از فروشش، از دست بدهد و ممکن است پیشنهاد بارسلونا در ژانویه را بپذیرد.
ممفیس دیپای چندی پیش در مصاحبه ای گفته بود از حضور در لیون خوشحال است: به بازی برای لیون و کاپیتانی این باشگاه خیلی افتخار می کنم. من فکر می کنم که چیزهای زیادی موجب سوء تفاهم شده بودند. برخی از باشگاه ها به جذب من علاقه مند بودند اما اکنون من در لیون حضور دارم و حال باید در مورد شرایط فعلی و تیم خود صحبت کنیم. از زمان بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی، کمی آرامش پیدا کرده ام. از حضور در این باشگاه خوشحالم و روی بازی بعدی تیم تمرکز کرده ام. نمی دانم که در آینده چه اتفاقی رخ می دهد. این چهارمین فصل حضور من در لیون است و من می خواهم از آن استفاده کنم.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »