بندرعباس را خاک برد و مسؤولان محیط زیست را خواب…!/خانم ابتکار آیا خاک تنفس کرده‌اید…؟

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس، از روز دوشنبه یکم آذرماه سال جاری آنچنان گرد و خاکی هرمزگان به ویژه شهر بندرعباس را درنوردید که در نوع خود بی‌سابقه است و تمام مسیرهای هوایی و دریایی منتهی به مرکز این استان را با مشکل مواجه ساخت و مردم را کاملاً در حیرت فرو برد.

* پاسخگوی ضرر و زیان اقتصادی و آموزشی روزهای غبارآلود هرمزگان کیست؟

در این روزها بیش از 44 پرواز در خطوط مختلف به بندرعباس و بلعکس باطل اعلام شد، بنادر مسافربری به تعطیلی کشانیده شد، مدارس و دانشگاه‌ها از کار افتاد، ساخت و ساز راکد ماند و کارگران به خواب فرو رفتند، درب سالن‌های ورزشی قفل شد، کشتی‌های باربری و نفتکش‌ها در بنادر پهلو گرفتند و بازارها نیز به خواب رفتند.

جای سؤال اینجاست که چه کسی پاسخگوی ضرر و زیان آموزشی و اقتصادی روزهای اخیر در هرمزگان است؟!، قطعاً جواب تمام سؤالات پیش‌آمده دولت و سازمان محیط زیست است اما متأسفانه کمافی‌سابق مسؤولان دولتی توپ را به زمین عراق و عربستان و یا خلیج فارس بیچاره که خود از نام جعلی خلیج عربی در عذاب است را مقصر می‌دانند.

* افزایش 22 درصدی تصادفات در روزهای غبارآلود هرمزگان

البته جا دارد از مسؤولان بهداشتی و درمانی هرمزگان تقدیر شود، زیرا تنها جایی که خدمات خوبی را به مردم آسیب‌دیده بندرعباس ارائه دادند و تعطیل نبودند بیمارستان‌ها و مراکز درمانی سطح شهر بود.

طی 2 روز گذشته آمار تصادفات افزایش یافته و 40 مورد تصادفات در کل استان هرمزگان در طی این 2 روز اتفاق افتاده است که تعداد 24 مورد آن مربوط به شهر بندرعباس بود و 31 مورد تصادفات در داخل شهر و 9 مورد در بیرون از شهر اتفاق افتاده است و آمار تصادفات طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه رشد 22 درصدی را نشان می‌دهد.

21 بیمار تنفسی به مراکز درمانی مراجعه کردند که 10 نفر از آنها بستری و 15 بیمار قلبی نیز روانه بیمارستان‌ها شدند که کار 9 نفر آنها نیز به بستری شدن رسید.

خانم ابتکار شما که متولی محیط زیست در کشور هستید جایز نبود در این روزهای بحرانی سفری به استان هرمزگان داشته باشید و از نزدیک ناظر مشکلات عدیده مردم و این بحران اسفناک باشید. البته استشمام خاک برای شما جایز نیست؛ و این نیز خواهد گذشت اما برای رفع این معضل بزرگ در آینده چه برنامه‌ای دارید. آیا تدابیری اندیشیده‌اید و یا خیر؟

خانم ابتکار در روزهای اخیر کار ما به جایی رسیده است که بر سر چهارراه‌ها و پشت چراغ‌های قرمز ماسک خرید و فروش می‌شود و به یکی از پررونق‌ترین کالاها تبدیل شده و اگرچه بازارها در هرمزگان تعطیل است اما بازار فروش ماسک پررونق.

ریزگردها حتی به درون یخچال‌های منازل و بقالی‌ها نیز نفوذ کرده‌اند و این خود نیز فاجعه‌ای بزرگ در حوزه سلامت مردم است.

* شعار صیانت از محیط زیست دولت تدبیر و امید در پی بی‌تدبیری‌ها

از ابتدای دولت یازدهم یکی از شعارهای رئیس جمهور مسأله محیط زیست بوده است و حسن روحانی در اظهارات اخیر خود در استان البرز بیان کرد که سه موضوع اشتغال، آب و محیط زیست از اولویت‌های دولت ایشان است اما به نظر می‌رسد دولت در مسأله محیط زیست توفیق چندانی در این سه سال و نیم گذشته نداشته و باید علت آن را در کجا دنبال کرد؟ شاید علت اصلی آن ناکارآمدی سیستم موجود در سازمان حفاظت محیط زیست و فراموش شدن اهم مأموریت‌های آن و جایگزین شدن حاشیه بر اصل باشد یا الویت پیدا کردن مسائل حزبی و سیاسی به جای مسایل زیست محیطی است؟

امید می‌رفت که دولت تدبیر و امید، سازمان حفاظت محیط زیست کشور و دیگر سازمان‌های ذی‌ربط به این مسأله با توجه به شدت آن در استان‌های جنوبی مانند خوزستان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان و تهدید سلامتی انسان‌ها اهتمام ویژه‌ای نشان می‌داد اما این مهم صورت نگرفت.

آقای روحانی اگر شما در استان‌های جنوبی کشور رأی 90 درصدی را کسب کردید به واسطه اعتماد مردم به شعارهای بی‌شمارتان در حفظ و صیانت از محیط زیست بود.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »