برگزاری کنسرت در جزیره کیش با ظرفیت پذیرش ۳۰ درصدی

هرمزبان – رئیس مرکز توسعه سلامت کیش از برگزاری کنسرت در جزیره کیش با ظرفیت پذیرش ۳۰ درصدی و ضرورت اجرای پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم خبر داد.

محمدرضا رضانیا صبح امروز (ششم آبان ماه) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اجرای کنسرت مستلزم رعایت دقیق ضوابط بهداشتی و حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی میان آحاد جامعه است و در صورت مشاهده عدم رعایت ضوابط بهداشتی نسبت به توقف اجرای برنامه‌ها اقدام خواهیم کرد.

وی افزود: هم‌زمان با اجرای گام سوم رعایت و حفظ فاصله‌گذاری هوشمند، بازرسان بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش به‌صورت مستمر و شبانه‌روزی بر اجرای ضوابط بهداشتی در محل برگزاری کنسرت‌ها نظارت می‌کنند.

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش با اشاره به اینکه بر اساس بازدیدهای مستمر و شبانه‌روزی بازرسان بهداشت محیط از سطح جزیره کیش شاهد افزایش رعایت ضوابط بهداشتی ابلاغ‌شده از سوی شورای سلامت کیش در اماکن عمومی هستیم، تصریح کرد: برای رسیدن به یک ثبات نسبی در این منطقه باید پروتکل‌های بهداشتی با جدیت تمام در بخش حمل‌ونقل عمومی جزیره رعایت شود.

رضانیا خاطرنشان کرد: نقش رسانه‌ها، صداوسیمای کیش و تبلیغات فضای شهری در فرهنگ‌سازی رعایت پروتکل‌های بهداشتی میان اقشار مختلف جامعه می‌تواند نقش مؤثری در مقابله و پیشگیری از گسترش شیوع ویروس کرونا داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »