باشگاه لیورپول مصدومیت رباط صلیبی فن دایک را تایید کرد؛ فصل ۲۰۲۰/۲۱ برای مدافع هلندی به پایان رسید

هرمزبان – مصدومیت فن دایک در برخورد با جوردن پیکفورد در جریان دیدار لیورپول و اورتون رخ داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، به نقل از سایت رسمی لیورپول، مدافع وسط قرمزها در جریان دیدار اورتون و لیورپول در برخورد دقیقه ۶ مسابقه با جوردن پیکفورد از ناحیه لیگامنت زانو دچار آسیب دیدگی شد. فن دایک که پس از این مصدومیت تعویض شد، حال طبق نظر پزشکان به جراحی نیاز دارد. گفته می شود پارگی رباط او، از گرید ۳ یعنی بدترین نوع پارگی رباط صلیبی است. زمان مشخصی برای بازگشت فن دایک به میادین اعلام نشده ولی مدافع هلندی چندین ماه از میادین دور خواهد بود.
لیورپول دیروز در دربی مرسی ساید برابر اورتون در دیداری پرحاشیه با نتیجه ۲-۲ متوقف شده و دو امتیاز حساس را از دست داد. اما ویرژیل فن دایک، مدافع لیورپول بعد از برخورد با جوردن پیکفورد دچار مصدومیت شدیدی شد و حالا اخبار حاکی از دوری چند ماهه او از میادین است. باشگاه لیورپول اعلام کرد ویرژیل فن دایک به زودی تحت عمل جراحی  قرار گرفته و چند ماهی قادر به همراهی این تیم نخواهد بود.
مصدومیت فن دایک پارگی رباط صلیبی درجه سه است. معمولا بازیکنان در چنین شرایطی بین شش ماه تا یک سال از میادین دور هستند، اما باشگاه لیورپول زمانی رسمی در مورد دوران غیبت فن دایک ذکر نکرده است. این بدترین نوع مصدومیت رباط صلیبی محسوب می شود و رباط در چنین شرایطی از وسط پاره می شود.
در واقع زمان بازگشت دقیق فن دایک به دوره ریکاوری و جراحی این بازیکن بستگی دارد و در صورتی که همه چیز خوب پیش برود، ممکن است او در بازی های پایانی فصل قادر به همراهی مرسی سایدی ها باشد. حضور این مدافع ارزشمند در رقابت های جام ملت های اروپا در تابستان سال بعد در ترکیب تیم ملی هلند نیز در هاله ای از ابهام قرار دارد.
پزشکان باشگاه لیورپول فن دایک را هفته آینده جراحی می کنند و تنها پس از جراحی است که متخصص می توانند تخمین بزنند زمان دوری فن دایک دقیقا چقدر خواهد بود. لیورپول بر خلاف فصل گذشته امسال از نظر دفاعی تیمی متزلزل نشان داده و حتی هفت بار نیز در مقابل آستون ویلا تسلیم شده است. بی شک با غیبت فن دایک شرایط برای یورگن کلوپ در ادامه فصل دشوار خواهد شد.
ویرجیل فن دایک در جریان تساوی ۲-۲ اورتون و لیورپول پس از برخورد با جوردن پیکفورد از ناحیه زانو آسیب دید و زمین بازی را ترک کرد. گفته می شود مدافع هلندی لیورپول از ناحیه رباط صلیبی زانو آسیب دیده و ۶ تا ۸ ماه از میادین دور خواهد بود. پس از برخورد پیکفورد با فن دایک، هواداران لیورپول به صفحه دروازه بان اورتون در اینستاگرام هجوم آوردند و خشم خود نسبت به او را نشان دادند. در شرایطی که پست های پیکفورد در اینستاگرام به طور متوسط ۲۰۰ کامنت دارد، در پست آخر او بیش از ۳۰۰۰ کامنت به ثبت رسیده است.
فن دایک روی حرکت خشن پیکفورد، مصدوم شد. به نقل از اسکای اسپورت؛ در حالت عادی جریمه چنین خطایی در محوطه جریمه، کارت قرمز مستقیم و اعلام پنالتی به سود حریف است. با این حال داور و کمک داور ویدیویی پیش از رقم خوردن این صحنه، آفساید بازیکنان لیورپول را تشخیص دادند تا طبق قانون، اتفاقات پس از آفساید نادیده گرفته شود. اکنون باشگاه لیورپول از اتحادیه فوتبال انگلستان در این مورد توضیح خواسته است. شاید لازم باشد که در قوانین بازنگری شود چراکه لیورپول، بهترین مدافع خود را تا پایان فصل از دست می دهد، آن هم بدون اینکه جوردن پیکفورد حتی یک کارت زرد دریافت کرده باشد!

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »