سعید ناجی : نقد باید در قالب صحیح خود و نه تخریب کننده و ویرانگر باشد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، سعید ناجی عصر پنج شنبه در جلسه پیگیری مسائل تشکل‌ها و نهادهای کارگری استان، بیان کرد: امیدواریم این نشست‌ها بتواند تأثیرات مثبتی در شکل گیری یک رابطه دو سوی داشته باشد، زیرا وجه اول مصالحه و دست یافتن به راه حل نشست و گفتگو است، بدون گفتگو امکان دست یافتن به راه حل وجود ندارد.وی با بیان اینکه پاسخگویی به مردم از اصول اولیه نظام ما است، اضافه کرد: این اصل را پذیرفته ایم که حاکمیت باید به مردم پاسخگو باشد زیرا ساختار نظام ما بر این اصل استوار بوده و هست و وقتی که انقلاب اسلامی شکل گرفته اساس آن بر پاسخگویی مسئولان به مردم نهاده شد.

ناجی افزود: مردم آن چیزی که تکلیف آنها در طول دوران انقلاب اسلامی بوده است را انجام داده اند و مسئولان نیز به عنوان خدمت گذاران آنها باید نیازهای مردم را شناسایی و برای رفع آنها تلاش کنند.

وی افزود: نقص می‌تواند در دولت، تشکل‌ها و بدنه جامعه باشد که باید تلاش کرد این نقایص را به نحو روشن و درستی شناسایی و در راستای رفع آن حرکت کنیم.

ناجی با بیان اینکه باید پذیرفت که در نظام ما مردم محور هستند، اظهار کرد: شکل گیری سیستم حاکمیتی در کشور برای خدمت به مردم است، اگر دستگاه قضائی، مقننه و اجرا وجود دارد برای رفع نیاز مردم است، و اگر قانون وجود دارد برای این است که همگان حد و حدود خود را بشناسند و بر اساس آن در جامعه در کنار یکدیگر مسالمت آمیز و محترمانه زندگی کنند.

وی اضافه کرد: باید قبول کرد و پذیرفت که تشکل‌ها و نهادهای مدنی از عناصر مهم توسعه در جامعه هستند، توسعه عصر جدید بدون حضور تشکل‌ها و نهادهای مدنی و مردم معنا ندارد.

ناجی تاکید کرد: مگر امکان دارد حکومت یا دولت بتواند با تمامی افراد جامعه چهره به چهره صحبت کند بنابرین نقش هر تشکل صنفی این است که تمامی مطالباتی که هر قشر از جامعه دارد که قابل اجرا است را دسته بندی و ارائه کند، این امر موجب می‌شود که مشکلات و مطالبات آنها به درستی به گوش مدیران و حکومت برسد.

وی تصریح کرد: دولت می‌تواند بر مبنای مطالبات ارائه شده توسط صنوف و تشکل‌های مدنی برنامه ریزی بهتری برای جامعه هدف داشته باشد و از این طریق امکان حل و فصل مشکلات جامعه بهتر فراهم خواهد شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان با اشاره به موانع پیش پای دولت، بیان کرد: موانع خارجی، تنگناهای داخلی و برخی قوانین و سیاست‌ها که برای دولت پیش بینی شده، حرکت کردن در لا به لای این موانع دولت را با دشواری‌های جدی مواجه کرده که این امر متوجه همه دولتها می‌شود اما آن چیزی که مهم است توجه به چارچوب‌ها و ساختارهای اصیل و بنیادی نظام بوده که این دولت خود را پایبند به آنها دانسته است.

ناجی با بیان اینکه دفاع از آرمان و منافع مردم از رویکردهای اصلی دولت بوده است، اضافه کرد: دولت منافع مردم را بر منافع حتی خودش ترجیح داده و در مسیر حفظ اموال، دارایی‌ها و منابع کشور ملت تلاش کرده است و یکی از مسائل مهم این بوده که این دولت هیچ گاه اجازه نداده که منافع و امنیت ملی فدای منافع حتی خود دولت و مصالح گروهی و جریانی خاص شود.

منبع: خبرگزاری مهر

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »

آزادی ۲۰۹ زندانی جرائم غیرعمد در هرمزگان در انتظار است

هرمزبان – مدیر نمایندگی ستاد دیه هرمزگان اعلام کرد که ۲۰۹ زندانی جرایم غیرعمد در استان نیازمند کمک خیران هستند. وی افزود که با جذب کمک‌های مردمی، می‌توان امید و شادی را به خانواده‌های این زندانیان بازگرداند.

ادامه خبر »

مراسم بزرگداشت عید غدیر و سالگرد رحلت امام خمینی در بستک برگزار شد

هرمزبان –

مردم بستک به مناسبت عید غدیر و سالروز رحلت امام خمینی (ره) در یک اجتماع بزرگ شرکت کردند. این مراسم با حضور گسترده شهروندان و برنامه‌های فرهنگی و مذهبی برگزار شد و نشان‌دهنده ارادت مردم به ارزش‌های اسلامی و ملی بود.

ادامه خبر »

تعمیر و بازسازی ۶۴ مدرسه آسیب‌دیده هرمزگان از دوران جنگ تحمیلی سوم در حال انجام است

هرمزبان – مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان اعلام کرد که ۶۴ فضای آموزشی استان در جنگ تحمیلی سوم آسیب دیده‌اند. وی افزود که برنامه‌ریزی‌های لازم برای بازسازی این مدارس انجام شده و عملیات تعمیر و بازسازی با سرعت در حال اجراست.

ادامه خبر »