توجه خانواده‌ها به تربیت فرزندان بهترین راهکار اصلاح آسیب‌های اجتماعی است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس، محمد جلالی صبح امروز در یک نشست با جمعی از فعالان فرهنگی استان هرمزگان اظهار کرد: یکی از تأکیدات مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی توجه مسؤولان به حفظ انسجام خانواده‌ها در جامعه اسلامی است و لذا باید جهت‌گیری فعالیت‌های فرهنگی خود را نیز در هر حوزه متمرکز بر حراست و صیانت از حریم خانواده کنیم.

وی با بیان این که دشمنان نظام اسلامی به دنبال ایجاد گسست اخلاقی در جوامع اسلامی بخصوص در میان ملت‌های منطقه به منظور شکستن خط انسجام عمومی موجود در جامعه هستند، افزود: یکی از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی توجه خاص به نهاد خانواده بود و اکنون همه دنیا به این نتیجه رسیده‌اند که یک خانواده قوی می‌تواند جلوی بسیاری از آسیب‌های اجتماعی را بگیرد.

قائم مقام ستاد برگزاری نماز جمعه بندرعباس ادامه داد: ابزارهای مختلف رسانه‌ای و فرهنگی جهان امروز تحت سلطه نظام بیگانه در تلاش‌اند تا حریم خانواده را شکسته و در صفوت متحد ملت ایران در عرصه فرهنگی خلل ایجاد کنند اما اسلام و فرهنگ غنی ملت ایران موجب شده تا نفوذ دشمنان به این صفوف متحد ناممکن شود.

جلالی یکی از بهترین راه‌ها برای رفع آسیب‌ها اجتماعی را توجه به بنیان خانواده و تلاش برای حفظ و حراست از کیان خانواده عنوان و گفت: در آیات و روایات مختلف اسلامی نیز بر این اصل مهم تأکید شده و ملت ایران از دیرباز تاکنون همواره ملتی اخلاق‌گرا، خانواده‌دوست و منسجم بوده‌اند و رمز ماندگاری ملت ایران نیز همین شاخصه‌های اخلاقی و وجودی بوده است.

وی همچنین یکی از برنامه‌های فرهنگی دشمنان برای غلبه بر فضای فکری جامعه اسلامی را تهیه برنامه‌های ضدفرهنگی و گسترش آن در جامعه با ابزارهای مختلف دانست و اضافه کرد: قدرت فرهنگی ملت ایران در دوره‌های مختلف در کنار رهبری هوشمندانه و قوای مسلح مقتدر ضامن بقای کشور و حفظ امنیت و اقتدار ملی شده و لذا دشمنان به دنبال ضربه‌زدن به این انسجام عمومی در جامعه با هر ابزاری هستند.

قائم مقام ستاد برگزاری نماز جمعه بندرعباس تصریح کرد: خانواده‌ها باید بیش از پیش مراقب فرزندان خود در سطح جامعه بوده و در مورد مسائل مختلف به طرز دوستانه‌ای به آنان آگاهی دهند چرا که آگاهی‌بخشی به نسل جوان و نوجوان جامعه امروز سبب استفاده از ظرفیت‌های فکری او برای کمک به حراست و صیانت از او خواهد شد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »