«مرگ بر آمریکا» مرگ بر دولتی که حامی منافقان و رژیمی کودک‌کش است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از قزوین، حجت‌الاسلام علی معبودی در جمع بسیجیان گردان‌های الی‌بیت‌المقدس رزمایش مدافعان حریم ولایت سپاه امام رضا‌(ع) شهرستان البرز در سالروز یوم‌الله 13 آبان که ظهر امروز برگزار شد، اظهار داشت: شعار مرگ بر آمریکا و شعارهای استکبارستیزی مردم انقلابی ما شعارهایی است که از امام راحل برای ما به یادگار مانده و نشانه توجه امام به مبارزه با استکبار جهانی است.

وی تأکید کرد: منظور ما از مرگ بر آمریکا مرگ بر دولت‌ها و سیاست‌های ظالمانه آمریکا است که همواره خیال حکومت بر ملت‌ها در سر داشته و ملت‌های مظلوم در دنیا را در سلطه خود قرار داده و از حکومت‌های استبدادی و رژیم کودک‌کش عربستان حمایت کرده است.

مسؤول نمایندگی ولی فقیه سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین افزود: امروز دولت آمریکا از گروه‌های تروریستی همانند منافقین حمایت می‌کند که کشتار بیش از 17 هزار مردم بی‌گناه ملت ایران را در پرونده خود دارد و امروز هم از گروه‌های تروریستی و تکفیری داعش و جبهه‌النصره حمایت‌های سیاسی و تسلیحاتی را انجام می‌دهد.

معبودی خاطرنشان کرد: اگر آمریکا فقط ذره‌ای در صحبت‌های خود صداقت داشت و نسبت به تعهدات خود در برجام متعهد بود فردای روز توافق برجام اموال توقیفی و بلوکه شده ایران را مصادره نمی‌کرد و اموالی را که به حق متعلق به مردم ایران است را به سرقت نمی‌برد.

وی در پایان گفت: ما شاهد این هستیم که نه تنها تحریم‌های ظالمانه آمریکا پس از اجرای برجام برنداشته شده بلکه تحریم‌های بسیاری هم وضع شده و اموال توقیفی ایران توسط آمریکا مصادره شده است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »