علاقه "یوسف صیادی" به امیر مسعود "معمای شاه"/ طنز نیاز است نه سرگرمی

– اخبار فرهنگی –

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نامش بر سر زبان‌ها می‌آید ناخودآگاه ذهنِ مخاطب به سمت کارهای کمدی سینما و تلویزیون می‌رود؛ چون “یوسف صیادی” با “جنگ جوان” و “ساعت خوش” شناخته شد. او بازیگری است که شهرتش به اوایل دهه ۷۰ برمی گردد. کمتر کسی است که مجموعه‌های طنز سال‌های ابتدایی این دهه را ندیده باشد.

صیادی در عرصه‌های مختلف از جمله بازیگری، کارگردانی و طراحی صحنه و لباس در سینما و تلویزیون فعالیت دارد. وی در مجموعه‌های تلویزیونی همچون “چک برگشتی”، “دست به نقد”، “در حاشیه”، “عینک آفتابی”، “چمدان”، “سه دونگ سه دونگ”، “مرد دو هزار چهره”، “دارا و ندار”، “پرواز ۵۷” و “قرارگاه مسکونی” جلوی دوربین رفته است.

این بازیگر در فیلم‌های سینمایی “مأموریت غیرممکن”، “بازنشسته‌ها”، “بازگشت به آینده”، “داماد خجالتی”، “پیتزا مخلوط”، “اخراجی‌ها ۳”، “چگونه میلیاردر شدم”، “زنان ونوسی مردان مریخی”، “شیر و عسل”، “جیب پر پول”، “دلداده”، “صندلی خالی”، “دختر شیرینی‌فروش” و “پسر تهرونی” هنرنمایی کرده است.

یوسف صیادی در حالیکه کم‌کارتر از گذشته شده، تلویزیون سریال‌ “چک‌برگشتی” را روی آنتن می‌برد و البته او به بازی در سریال “جاده‌خاکی” و یکی دو تله‌فیلم اشاره کرد که به زودی پخش خواهند شد؛ او در این مجال کوتاه از علاقه‌اش به کاراکتر امیر مسعود در سریال “معمای شاه” و نیاز مبرم جامعه به ساخت و تولید کارهای طنز گفت.

مشروح این گپ و گفت از نظرتان می‌گذرد:

*این روزها سریال‌ها همه یک ‌شکل شده‌اند و آن نوستالژی گذشته را ندارد و هنوز هم مجموعه‌های دهه‌های قبل، برای مردم تازگی دارند.

من هم این طراوت و تازگی نوستالژی‌هایی که پخش می‌شوند را می‌بینم و اعتقاد دارم آی‌فیلم سریال‌هایی را در تلویزیون تکرار می‌کند که عموماً ارزش دیدن دارند و زنده کننده خاطرات است. این شب‌ها “چک برگشتی” را از تلویزیون می‌بینم؛ کاری که مربوط به سال‌های پیش است و فکر می کنم سریالی که مردم دوستش داشته باشند و با آن ارتباط برقرار کنند، کار خوبی است. این سریال در آن زمان (نوروز ۹۱) مورد استقبال زیادی قرار گرفت. سریال هایی که سیروس مقدم می‌سازد، معمولاً  مخاطب خودش را پیدا می‌کند.

* در عمده کارهای طنزی که از شما دیدیم بداهه‌گویی وجود دارد؛ آیا نباید براساس فیلمنامه عمل می‌کردید؟

عموماً در کارهای کمدی بداهه حرف اول را می‌زند، چرا که اتفاقی که منتظرش هستی در لحظه پیش می‌آید. این بداهه‌سازی و در لحظه پیش آمدن، اتفاق خوبی را رقم می‌زند.

* دوست دارید نقش‌های طنز بازی کنید یا جدی؟

من از ابتدا علاقه خاصی به کارهای طنز داشتم؛ سعی دارم کارهایی که می‌سازم یا بازی می‌کنم، کمدی باشند. چندین مورد هم پیش آمده که کارهای جدی بازی کرده‌ام و پیشنهاداتی هم داشته‌ام اما علاقه‌ام بیشتر به کارهای کمدی است. چون فکر می‌کنم الان طنز سرگرمی نیست بلکه یک نیاز است. انرژی که بینندگان از کارهای طنز می‌گیرند، کاملاً محسوس است، به همین دلیل به عنوان یک بازیگر دوست دارم در کارهای کمدی حضور داشته باشم.

اخبار جعبه جادو| اظهارات “احسان علیخانی” درباره برنامه‌سازی در تلویزیون/ “لونه زنبور” پخش می‌شودامین زندگانی: برخی اظهارات سلبریتی‌ها مثل حرف‌های در تاکسی است/ تلویزیون با “شرخرهای فرهنگی” طرف استاخبار جعبه جادو| سعید آقاخانی: در تلویزیون منتظر یک نقش خوبم!/ پخش “محمد رسول‌الله” در آی‌فیلم

* چه مسائلی برای انتخاب نقش برایتان مهم است؟

فیلمنامه حرف اول را می‌زند؛ فکر می کنم فیلمنامه در همان ابتدا که به بازیگر، پیشنهاد می‌شود، مبنای خوبی برای قضاوت است. فضایی که در فیلمنامه ترسیم می‌شود معمولاً می‌تواند کلیت کار را برای بازیگر مشخص کند. من به طول و کمیّت نقش زیاد فکر نمی کنم؛ ممکن است که فقط در یک سکانس بازی داشته باشم اما اگر با نقش ارتباط برقرار کنم حتماً آن را می‌پذیرم.

* کدام یک از نقش‌هایی را که تاکنون بازی کرده‌اید بیشتر از بقیه دوست دارید؟

نقش امیر مسعود در سریال “معمای شاه” را خیلی دوست داشتم.

* این روزها مشغول چه کاری هستید؟

در حال آماده کردن مقدمات تله فیلمی به نام “قلعه” هستیم، در این کار من ایفاگر یک کاراکتر طنزم. این اواخر یکی دو مورد تله فیلم کار کرده‌ام؛ اخیراً در یک سریال به نام “جاده خاکی” هم همکاری داشته‌ام که کارگردانی آن را علی محمدیان برعهده داشت.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »