یادداشت

یادداشت| آیا نماینده مجلس با خبرنگاران حوزه جنوب ایلام قهر است؟

یادداشت| خبرنگاری از حوزه جنوب ایلام: وقتی نماینده حوزه انتخابیه در یک‌سال گذشته حتی با خبرنگاران حوزه جنوب دیدار نداشته است، قرار است با خبرنگاران مرکز استان نشست خبری بگیرد و بیلان کاری دهد.

امشب در کانال رسمی خانه مطبوعات استان، مطلبی با این عنوان منتشر شد:
«نشست خبری اصحاب مطبوعات و رسانه های استان با شادمهر کاظم زاده، نماینده مجلس شورای اسلامی زمان: شنبه ۱۱ آبان ساعت ۱۱ مکان: سالن جلسات اداره ارشاد شهرستان»

وقتی این مطلب را دیدم چند سوال به ذهنم خطور کرد. چه شده است که نماینده حوزه جنوب استان ایلام با خبرنگاران مرکز استان نشست خبری می‌گیرد در جایی که حتی خبرنگاران و اصحاب رسانه حوزه انتخابیه حضور ندارند؟ چرا نماینده مردم در مجلس در یک‌سال گذشته حتی یک دیدار با خبرنگاران حوزه انتخابیه خود نداشته است یا اگر داشته منحصر به افراد خاص در یک شهرستان خاص بوده است؟ آیا نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خبرنگاران شهرستان‌های دهلران، آبدانان، دره‌شهر و بدره را خبرنگار و اصحاب رسانه نمی‌داند که حتی حاضر نبوده با خبرنگاران این شهرستان‌ها دیدار داشته باشد؟

چرا نماینده مردم در روز خبرنگار در سال جاری با خبرنگاران آبدانان دیدار نداشت؟ آیا بیلان کاری آقای نماینده در شهرستان‌ها برابر است یا عملکردی برای دفاع دارد؟
با توجه به اینکه نماینده مجلس می‌توانستند نشست خبری خود را حداقل در ایام منتهی به روز خبرنگار بگیرد، چرا این نشست خبری را نزدیک با ایام تبلیغات نامزدهای انتخاباتی مجلس گرفته‌ است . این نشست خبری بوی تبلیغات زود هنگام برای انتخابات آتی را می‌دهد یا خیر.

اصولا نویسنده این نوشتار مشکلی با نشست خبری نماینده با اصحاب رسانه استان ندارد چرا که نمایندگان مجلس باید پاسخگوی اصحاب رسانه و اذهان عمومی باشند و برخی کارهای نمایندگان مجلس پیگیری امورات استانی است اما چرا با خبرنگاران شهرستان‌های حوزه انتخابیه نشست خبری نگرفته و این نشست را در مرکز استان متمرکز کرده است؟ 
با کمال احترام برای خبرنگاران مرکز استان و نمایندگان و سرپرست‌های محترم خبرگزاری‌های استان، اما نویسنده این نوشتار معتقد است نماینده حوزه جنوب می‌بایست به‌طور مستقیم بیلان کاری خود را با خبرنگاران حوزه جنوب در میان می‌گذاشت تا اگر کم و کاستی در شهرستان‌ها وجود دارد از سوی خبرنگاران به نماینده مجلس منعکس شود و وی جوابگوی برخی قول‌ها و وعده‌های خود در شهرستان‌ها باشد.

آیا نماینده مجلس با اصحاب رسانه حوزه انتخابیه خود قهر است که در صدد نشستی برای بیان کارهای انجام شده یا نشده و قول‌های خود در شهرستان‌ها باشد؟

شاید نماینده مجلس در بحبوحه تبلیغات انتخاباتی مجلس می‌خواهد از ظرفیت رسانه‌های مرکز استان که کمیت بیشتری دارند برای تبلغیات انتخاباتی استفاده کند.
 کاظم زاده می توانست چنین نشست خبری را در یکی از شهرستان‌های حوزه انتخابیه خود برگزار کند و به سوالات خبرنگاران و اصحاب رسانه به‌عنوان رکن چهارم دموکراسی جواب دهد. اما دلیل رویا رو نشدن نماینده مجلس با خبرنگاران حوزه انتخابیه خود و برگزاری چنین نشست‌هایی با خبرنگاران مشخص نیست.

 امیدواریم این نماینده مجلس اولویت کاری خود را حل مشکلات حوزه انتخابیه خود در مدت باقیمانده دوره نمایندگی بداند و حداقل در حوزه انتخابیه خود هم جوابگوی اصحاب رسانه باشند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »