آغاز عملیات طراحی و آماده‌سازی زیرساخت‌های اتوبوسرانی بندرعباس

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، امید کاردانی گفت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته عملیات طراحی و بهسازی مجتمع بزرگ تعمیرگاهی و توقفگاه شهید داشته آغاز شده است.

وی افزود: این مجتمع در زمینی به مساحت ۲۶ هزار متر مربع است، با آماده سازی این مجتمع تعمیرگاهی که شامل کارواش، تعویض روغنی، آپاراتی، انبار ، توقفگاه اتوبوسها و …. که جزء زیرساختهای اصلی سازمان اتوبوسرانی است می توان در چندین قسمت به بهره برداران ارائه خدمت کرد.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی بندرعباس با اشاره به طی شدن مراحل اداری این پروژه خاطرنشان کرد: در حال حاضر اجرای عملیات سوله تعمیرگاهی که در سال گذشته ۴۰ درصد پروژه سوله انجام شده بود هم اکنون نیز ادامه دارد.

وی افزود: همچنین آسفالت محوطه توقفگاه و تعمیرگاه برای ورود و خروج اتوبوسها به جایگاه سوخت، نصب سایبان چاله سرویس، طراحی لباس فرم کارکنان تعمیرگاه و نگهبانان، تخریب دیوار اشغال شده توسط شخص در زمین جایگاه سوخت شهید داشته که جزو اموال ملکی سازمان بوده نیز صورت گرفته است.

کاردانی هدف از اجرای عملیات مذکور را ارائه خدمات تعمیر و نگهداری همچنین پشتیبانی فنی ناوگان ذکر و عنوان کرد: خدمت مطلوب به بهره برداران بخش خصوصی و سازمانی از دیگر اهداف اجرای عملیات مجتمع بزرگ تعمیرگاهی شهید داشته است.

وی افزود: این کانال انتقال آبهای سطحی در سال گذشته به منظور جلوگیری از آبگرفتگی احتمالی محوطه تعمیرگاه و توقفگاه و هدایت آبهای ناشی از بارندگیها طراحی و احداث شده است.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی بندرعباس تصریح کرد: آغاز عملیات عمرانی و تاسیساتی در توقفگاه مرکزی این سازمان با هدف بهره وری هر چه بیشتر از امکانات موجود با همکاری پرسنل و مجموعه شهرداری بندرعباس با سرعت قابل قبولی در حال اجراء بوده و امید است بتوانیم با ادامه کمک ها و مساعدت های شهردار و مجموعه شهرداری مجموعه های پویا و توانمند را برای ارائه بهتر خدمات ایجاد کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر / سازمان اتوبوسرانی بندرعباس

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »