به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، در جریان برگزاری سی و دومین دیدار مردمی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان، حجتالاسلام والمسلمین محمدصادق اکبری در محل دفتر خود، با 84 نفر از مراجعین دیدار و ضمن رسیدگی به درخواستهای مطرح شده، دستورات لازم را در جهت رفع موانع و مشکلات آنها صادر کرد.
براساس این گزارش، ملاقاتکنندگان با رئیس کل دادگستری استان هرمزگان، مراجعین محاکم قضایی، خانواده زندانیان، وکلای دادگستری ،خانواده شهدا و جانبازان انقلاب اسلامی و اقشار مختلف مردم بودند که در دیداری صمیمانه و رو در رو، درخواستهای خود را با حجتالاسلام والمسلمین اکبری مطرح کردند.
گفتنی است، جلسات دیدار مردمی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در راستای اجرای سیاستهای توسعه و ارتقاء عملکرد دستگاه قضایی، صیانت از حقوق شهروندی، ارائه خدمات مطلوب به مراجعین و رسیدگی شایسته به اموراداری و قضایی شهروندان به صورت مستمر از سوی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان برگزار میشود. / خبرگزاری فارس
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید














