حمایت اوقاف و استانداری برای ادامه فعالیت دانشکده علوم قرآنی هرمزگان

دانشکده علوم قرآنی باحمایت استانداری و سازمان اوقاف به فعالیت خود ادامه دهد

حجت‌الاسلام محمدطاهر گرایلی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان در گفت‌وگو با ایکنا از هرمزگان، با اشاره به مباحثی که چندی قبل درخصوص تعطیلی دانشکده علوم قرآنی هرمزگان مطرح شده بود؛ اظهار کرد: پیرو مطالبه مردمی جهت جلوگیری از تعطیلی این دانشکده علوم قرآنی، جلسه‌ای با حضور استاندار هرمزگان، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی با حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی، نماینده‌ ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار‌ و مقرر شد دانشکده علوم قرآنی با حمایت استانداری و سازمان اوقاف به فعالیت خود ادامه دهد و در سال آینده از طریق کنکور دانشجو جذب کند.
وی افزود: همچنین پیرو درخواست مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس برای اختصاص زمینی جهت احداث مجتمع فرهنگی ـ مذهبی برای هرمزگانی‌های مقیم تهران، مقرر شد اوقاف، قطعه زمینی را واگذار کند تا این خواسته هم محقق شود که با احداث این مجتمع، علاوه بر برگزاری برنامه‌های فرهنگی، مذهبی و…، بیماران و همراهان‌شان هم می‌توانند برای اقامت در دوران درمان، از این مکان استفاده کنند. همچنین کتابخانه مجهزی نیز برای استفاده علاقه‌مندان احداث می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان، عنوان کرد: واگذاری زمین توسط استانداری به اوقاف هرمزگان به‌عنوان معوض زمین‌های وقفی تصرف‌شده در منطقه دهنو بندرعباس جهت تبدیل به احسن شدن با موافقت نماینده‌ ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه را از دیگر نتایج این نشست است‌.

حجت‌الاسلام گرایلی ادامه داد: همچنین در این نشست مقرر شد که اراضی وقفی حاشیه ساحل در بندرعباس و استان که قابلیت سرمایه‌گذاری در بخش‌های آبزی‌پروری و تولید برق خورشیدی را دارند، به سرمایه‌گذاران واگذار شود که درحال حاضر هم یک سرمایه‌گذار از تهران اعلام آمادگی کرده است تا در این بخش‌ها سرمایه‌گذاری کند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان تصریح کرد: یکی از برنامه‌های اوقاف، اشتغال‌زایی با استفاده از ظرفیت وقف است که در همین راستا اولین دوره کارگاه حوله‌بافی برای ۴۵ نفر در بندرعباس با مشارکت مرکز خدمات حوزه علمیه برگزار شد و بنیاد مستضعفان هم قرار شده است دارحوله را خریداری کند و به‌زودی دوره تکمیلی آن برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: همچنین با مشارکت بسیج و امور مساجد و اوقاف حدود صد نفر از هیئت امنای مساجد، مسئولان بسیج و امامان جماعت برخی مساجد فعال در استان در اردوی سه روزه به مشهد مقدس با عنوان کاروان الفت اعزام شدند.

وی افزود: این اردو جهت همگرایی بهتر در خدمات‌رسانی بیشتر به مردم و فعال کردن مساجد در راستای نیاز جامعه و منویات مقام معظم رهبری و ایجاد مسجد تراز انقلاب اسلامی برگزار شد.

گرایلی در پایان گفت: این کارگاه آموزشی برای نخستین‌بار توسط اوقاف و امور خیریه هرمزگان و با مشارکت بسیج و امور مساجد در مشهد مقدس برگزار شد.

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »