هرمزگان خشک ترین سال ها را در نیم قرن اخیر دارد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان؛ هوشنگ ملایی در مراسم افتتاح طرح تامین آب بندرعباس از سدهای شمیل ونیان و طرح نوسازی خط اول آبرسانی بندرعباس از میناب با اشاره به تشدید خشکسالی در دوسال اخیردرهرمزگان افزود: ۲۱ماه هیچ ورودی آبی به سدهای شمیل ونیان شهرستان بندرعباس واستقلال میناب نداشته ایم و خشک ترین سالها را در ۵۰سال اخیر داریم.

وی اظهار داشت: علی رغم شرایط بحرانی آبی دراستان، اما مدیریت کردیم که کمترین آسیب ها به باغات و حقابه های میناب هم وارد شود.

ملایی بااشاره به برگزاری جلسات مختلف با مسؤلان کشوری واستانی برای مدیریت بحران کم آبی استان، خاطرنشان کرد: با حمایت های مالی سازمان برنامه و بودجه استان، توانستیم برنامه ریزی منسجمی را دراین بخش داشته باشیم .

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان با اشاره به تاکیدات وزیر نیرو درخصوص برنامه ریزی جهت برون رفت شهرها از چالش آبی تا افق ۱۴۰۰ ؛ تصریح کرد: درهمین راستا برنامه های برای احداث آبشیرینکن ها ومهار آب های سطحی درحال اجرا داریم.

وی تاکید کرد: با ابتکار عمل آب منطقه ای هرمزگان، درحاشیه سدهای شمیل ونیان بدون احداث تصفیه خانه، استحصال آب را از چاه ها داشته ایم که چاه هایی با دهانه هشتاد سانتی متر و عمق ۱۲۰تا۱۷۰متر ودبی ۶۰لیتربرثانیه برداشت آب داشته ایم که تجربه و الگویی موفق برای سایر مناطق کشورهم به شمارمی رود ومی توان با این شیوه بحران کم آبی را مدیریت نمود.

ملایی با اشاره به فرسودگی خط اول انتقال آب میناب به بندرعباس در دوره چهل ساله اخیر اظهار داشت: درفاز نخست هم ۱۷کیلومتر لوله گذاری باقطر۱۶۰۰میلی متر انجام شد که از هدررفت ۱۵۰تا۲۰۰لیتر برثانیه آب جلوگیری می شود.

وی اظهار امیدواری کرد با حمایت های وزارت نیرو سد سرنی نیز بزودی به بهره برداری برسد .

ملایی مهارآب های سطحی ده رودخانه دراستان را گامی در مدیریت بحران کم آبی خواند.

فرماندار بندرعباس نیز با اشاره به نگرانی هایی که ابتدای سال درخصوص تنش های آبی در استان و بندرعباس وجود داشت؛ اظهار کرد: با مدیریت آب منطقه ای استان این تنش وبحران آبی کنترل شد.

احمدپویافر افزود: متاسفانه در دوسال اخیر هیچگونه آبی پشت سدها جمع آوری نشده  و این روند وخسکسالی ها باعث بروز مشکلاتی برای مردم وکشاورزان شده است.

وی اظهار داشت: دانش فنی که برای تامین منابع آبی دراستان بوجود آمد، تجربه گرانبهایی است وبایستی با استفاده از چنین تجربه هایی، تنش های آبی و نگرانی ها رابرطرف نمود واستان بایستی از منابع تأمین آب پایدار بهره مند شود.

پویافر  تصریح کرد:  در مدیریت منابع آبی تدابیر خوبی اندیشیده شده است.

وی دغدغه مردم وکشاورزان بخش تخت و دهستان شمیل را بهره مندی از منابع آب این سدها خواند و تاکید کرد: آنها می خواهند برای کشاورزی و شرب ازآب سدهای شمیل ونیان هم بهره مند شوند

 

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »