مشاور عالی فرمانده کل قوا از پیشرفته ترین بندر کانتینری ایران دیدن کرد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان؛ منطقه ویژه اقتصادی بندری شهید رجایی که بزرگترین بندر تجاری کشور محسوب شده و در ادبیات رسانه ای به عنوان دروازه طلایی اقتصاد ایران شناخته می شود، عصر دیروز (سه شنبه، ۱۳ آذرماه) میزبان سردار سرلشکر "یحیی رحیم‌ صفوی" و  بالغ بر ۳۰ نفر از اساتید و دانشجویان دانشگاه عالی دفاع ملی بود.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در امور نیروهای مسلح با حضور در قلب پایتخت دریایی ایران در جریان جدیدترین وضعیت عملیاتی بندر شهید رجایی قرار گرفت و با آخرین دستاوردهای فعالان حوزه دریایی و بندری کشور آشنا شد‌.

سردار صفوی ضمن تمجید از تلاش های صورت گرفته و تقدیر از دستاوردهای حاصل شده، ابراز امیدواری کرد که استفاده هر چه بیشتر از ظرفیت های دریایی به ویژه استان هرمزگان منجر به تقویت اقتصاد ملی کشور و نهادینه شدن توسعه دریامحور در میان مسئولان شود.

"اله مراد عفیفی پور" مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان نیز گزارشی مبسوط از ظرفیت ها و توانمندی های بندر شهید رجایی و همچنین آخر دستاوردهای عملیاتی این بندر را ارایه کرد.

تبیین آخرین اقدامات و دستاوردهای سازمان بنادر طی سال‌های اخیر برای رونق بخشی به تجارت دریایی، تشریح طرح‌های توسعه‌ای برای تبدیل شدن بندر شهید رجایی به بندر کانونی منطقه، توسعه زیرساخت های ریلی در این بندر، انجام مطالعات هوشمندسازی این بندر و تبدیل شدن به یکی بندر سبز، اقدامات صورت گرفته در زمینه پدافند غیرعامل در بزرگترین بندر تجاری کشور، از جمله موضوعاتی بود که عفیفی‌پور در گزارش خود مطرح کرد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان همچنین ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های توسعه استان هرمزگان در حوزه دریایی و بندری به دلیل برخورداری از ۲۲۳۸ کیلومتر نوار ساحلی و بیش از ۷۰ بندر بزرگ و کوچک را برای مشاور عالی فرمانده کل قوا تشریح کرد و از اقدامات و دستاوردهای قابل توجه سازمان بنادر در زمینه توسعه گردشگری دریایی در سواحل و جزایر استان هرمزگان سخن گفت.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان در پایان به سئوالات مطرح شده از سوی سرلشکر صفوی و دانشجویان دانشگاه دفاع ملی در خصوص وضعیت توسعه بنادر منطقه خلیج فارس و توان رقابت پذیری بندر شهید رجایی با این بنادر، چشم انداز و جایگاه بندر شهید رجایی در برنامه ششم توسعه، ایجاد شهر لجستیکی در کرانه شمالی این بندر و مسئولیت های اجتماعی سازمان بنادر در زمینه رونق معیشت ساحل نشینان، پاسخ گفت.

لازم به ذکر است، سردار صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در امور نیروهای مسلح با همراهی اساتید و دانشجویان دانشگاه عالی دفاع ملی در جریان برنامه بازدید میدانی از پیشرفته ترین پایانه کانتینری ایران و یکی از کشتی های پهلوگرفته در اسکله های این پایانه دیدن کرد.

 

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »