پیروزی پرگل تیم فوتبال خلیج فارس میناب

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس،تیم فوتبال خلیج فارس میناب در دیداری خارج از خانه مقابل تیم استقلال لطیفی لارستان به پیروزی پرگل دست یافت.
در چارچوب هفته دهم مسابقات زیر گروه لیگ دسته سه فوتبال باشگاه هاى کشور عصر دیروز تیم خلیج فارس میناب با نتیجه پرگل ۴ بر ۱ از سد میزبانش تیم استقلال لطیفی لارستان گذشت.
با ثبت این نتیجه نماینده میناب ۱۵ امتیازی شد و در مکان سوم جدول رده بندی گروه پنجم ایستاد.
مسابقات زیر گروه لیگ دسته سه فوتبال باشگاه هاى کشور در پنج گروه در حال برگزاری است.
تیم گامرون هرمزگان نیز قرار بود در مسابقات زیر گروه لیگ دسته سه فوتبال باشگاه هاى کشور شرکت کند که با تصمیم مسئولان باشگاه، از حضور در این پیکارها انصراف داد.
تیم گامرون فصل گذشته با خرید امتیاز تیم آلومینیوم هرمزگان در مرحله نهایی مسابقات لیگ دسته سه فوتبال باشگاه های کشور حضور داشت.
نماینده استان در پایان بازی های گروه سوم با ۵ برد، ۵ مساوی، ۸ باخت و کسب ۲۰ امتیاز از قرار گرفتن در جمع پنج تیم بالای جدول بازماند و به رقابت های زیرگروه سقوط کرد.

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *