قشم استعداد لازم برای تبدیل شدن به هاب توسعه انرژی را دارد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان؛ رضا نوروز زاده مدیرعامل پیشین شرکت ملی صنایع پتروشیمی در همایش تخصصی معرفی فرصت های سرمایه‌گذاری قشم در حوزه نفت و انرژی اظهارکرد: قشم استعداد لازم برای تبدیل شدن به هاب توسعه انرژی را دارد .

وی خاطرنشان کرد: صنعت پتروشیمی طلایه دار ارزش آفرینی بین صنایع دیگر است. با اجرای اصل ۴۴ و خصوصی سازی، روند سرمایه‌گذاری در این صنعت به بخش خصوصی محول شده است. علاوه بر آن هیچ کس نمی تواند نقش ایران به لحاظ اقتصادی و منطقه ای در حوزه پتروشیمی را نادیده بگیرد. ویژگی های ایران به لحاظ دسترسی به خوراک عظیم هیدروکربوری، آبهای آزاد، زیرساخت های لازم و حمل و نقل ریلی به ترکیه و اروپا شایان ذکر است.

نوروز زاده گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی با حضور فعال و با توجه به نقش خود تلاش کرد تا در تدوین برنامه پنج ساله نقشه راه توسعه فرصت های جذب سرمایه را پیش بینی کند همچنین به لحاظ توان دانشی حمایت شرکت ملی صنایع پتروشیمی منجر به کسب تجربه های گران سنگ صنعت در زمینه مهندسی و تامین دانش فنی شده است.

وی در مورد عرضه ارز حاصل از صادرات شرکت های پتروشیمی در سامانه نیما گفت: انتظار می رفت که ۲۵ درصد از عرضه ارز حاصل از صادرات در سامانه نیما به صنعت پتروشیمی اختصاص داشته باشد در حالی که با توجه به انسجام این مجموعه ها، امروز ۸۰ درصد عرضه در سامانه نیما متعلق به شرکت های پتروشیمی است.

نوروز زاده از وزارت اقتصاد و دارایی خواست تا در فاینانس و تامین منابع تجدید نظر شود و تمام تجهیزات از خارج وارد نشود و به توان شرکت های سازنده تجهیزات داخلی نیز توجه و اتکا شده و بخشی از تجهیزات از تولیدات داخلی استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد که صنعت پتروشیمی در زمینه تدوین دانش فنی و ایجاد لیسانس و تولید با بهره برداری از دانش ایرانی آمادگی دارد و با وجود تحریم های گذشته توانسته در زمینه تولید برخی از کاتالیست‌ها با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به توان عملیاتی دست پیدا کند. در هر کشور دانش تکنولوژیک، خوراک و مواد اولیه و بازار نقش مهمی در توسعه دارند که خوشبختانه صنعت پتروشیمی با توان مهندسی امروز می تواند در زمینه دانش تکنولوژیک هم حرفی برای گفتن داشته باشد.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »