قشم استعداد لازم برای تبدیل شدن به هاب توسعه انرژی را دارد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان؛ رضا نوروز زاده مدیرعامل پیشین شرکت ملی صنایع پتروشیمی در همایش تخصصی معرفی فرصت های سرمایه‌گذاری قشم در حوزه نفت و انرژی اظهارکرد: قشم استعداد لازم برای تبدیل شدن به هاب توسعه انرژی را دارد .

وی خاطرنشان کرد: صنعت پتروشیمی طلایه دار ارزش آفرینی بین صنایع دیگر است. با اجرای اصل ۴۴ و خصوصی سازی، روند سرمایه‌گذاری در این صنعت به بخش خصوصی محول شده است. علاوه بر آن هیچ کس نمی تواند نقش ایران به لحاظ اقتصادی و منطقه ای در حوزه پتروشیمی را نادیده بگیرد. ویژگی های ایران به لحاظ دسترسی به خوراک عظیم هیدروکربوری، آبهای آزاد، زیرساخت های لازم و حمل و نقل ریلی به ترکیه و اروپا شایان ذکر است.

نوروز زاده گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی با حضور فعال و با توجه به نقش خود تلاش کرد تا در تدوین برنامه پنج ساله نقشه راه توسعه فرصت های جذب سرمایه را پیش بینی کند همچنین به لحاظ توان دانشی حمایت شرکت ملی صنایع پتروشیمی منجر به کسب تجربه های گران سنگ صنعت در زمینه مهندسی و تامین دانش فنی شده است.

وی در مورد عرضه ارز حاصل از صادرات شرکت های پتروشیمی در سامانه نیما گفت: انتظار می رفت که ۲۵ درصد از عرضه ارز حاصل از صادرات در سامانه نیما به صنعت پتروشیمی اختصاص داشته باشد در حالی که با توجه به انسجام این مجموعه ها، امروز ۸۰ درصد عرضه در سامانه نیما متعلق به شرکت های پتروشیمی است.

نوروز زاده از وزارت اقتصاد و دارایی خواست تا در فاینانس و تامین منابع تجدید نظر شود و تمام تجهیزات از خارج وارد نشود و به توان شرکت های سازنده تجهیزات داخلی نیز توجه و اتکا شده و بخشی از تجهیزات از تولیدات داخلی استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد که صنعت پتروشیمی در زمینه تدوین دانش فنی و ایجاد لیسانس و تولید با بهره برداری از دانش ایرانی آمادگی دارد و با وجود تحریم های گذشته توانسته در زمینه تولید برخی از کاتالیست‌ها با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به توان عملیاتی دست پیدا کند. در هر کشور دانش تکنولوژیک، خوراک و مواد اولیه و بازار نقش مهمی در توسعه دارند که خوشبختانه صنعت پتروشیمی با توان مهندسی امروز می تواند در زمینه دانش تکنولوژیک هم حرفی برای گفتن داشته باشد.

 

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »