رعایت شرایط و ضوابط قانونی در انجام تبلیغات انتخاباتی

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، علی‌اکبر وحیدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس اظهار داشت: از طریق هماهنگی و همکاری با ستاد انتخابات استان هرمزگان و از چند هفته قبل مقدمات لازم برای برگزاری انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در جریان بوده است و تعداد دقیق صندوق‌ها و تعرفه لازم مشخص و محل شعب اخذ رای نیز نهایی شد.

وی گفت: بالغ بر 180 هزار نفر بر اساس اعلام مراجع قانونی واجد شرایط رای دادن در مرحله دوم انتخابات در غرب هرمزگان هستند که کلیه تمهیدات لازم برای جمع‌آوری و شمارش آرای مردم در روز 10 اردیبهشت‌ماه تدارک دیده شده است.

رئیس دفتر شورای نگهبان در استان هرمزگان خاطر نشان کرد: تعداد 133 شعبه اخذ رای در شهرستان بندرلنگه، 74 شعبه اخذ رای در شهرستان بستک و 50 شعبه اخذ رای در شهرستان پارسیان برای جمع‌آوری آرای مردم در این دوره از انتخابات در نظر گرفته شده است و ناظران شورای شورای نگهبان نیز در غرب استان آموزش‌های لازم را دیده و آماده برگزاری انتخابات در این دوره هستند.

وی از طرفداران هر دو کاندیدای این انتخابات نیز خواست تا با رعایت شرایط و ضوابط قانونی در انجام تبلیغات انتخاباتی، مانع از بروز تخلف شوند و شرایط را برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور و نشاط در روز 10 اردیبهشت‌ماه فراهم کنند.

وحیدی همچنین عنوان کرد: تنها افرادی می‌توانند در شعب اخذ رای غرب هرمزگان در روز 10 اردیبهشت‌ماه رای دهند که مهر شرکت در انتخابات 7 اسفند را در همان حوزه غرب هرمزگان در شناسنامه داشته باشند. همچنین افرادی که رای نداده‌اند نیز می‌توانند در انتخابات این حوزه شرکت کنند.

رئیس دفتر شورای نگهبان بیان کرد: مردم هرمزگان در انتخابات 7 اسفند حماسه بزرگی در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و بیعت دوباره با خون پاک شهدا، امام(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی انجام دادند و بدون شک انتخابات 10 اردیبهشت‌ماه نیز صحنه نمایش همدلی و انسجام عمومی ملت ایران خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »