شریفی: وضعیت نابسامان اقتصادی امروز ناشی از سوءتدبیرها و سیاست‌های غلط است

به گزارش هرمزبان به نقل از ایسنا، ناصر شریفی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس بیان کرد: حادثه تروریستی اهواز را محکوم و از پاسخ کوبنده فرزندان ملت و سپاهیان عزیز تشکر می کنم.

وی افزود: با کمال تاسف امروز به واسطه حضور فردی دلال مسلک در رأس هرم قدرت آمریکا که به هیچ منطق و قانون بین المللی پایبند نیست و نظم بین الملل را به هم ریخته و در دهن سودای یک جانبه گرایی و بازگشت به قبل از جنگ جهانی دوم را دارد جهان را غم و اندوهی دردناک فرا گرفته است.

وی در ادامه گفت: بدون هیچ توضیحات اضافی که جامعه جهانی خود به خوبی به آن وقوف دارد از خداوند خواهانیم که شر این جرثومه های بی منطق را از سر جامعه جهانی کوتاه کند.

شریفی تصریح کرد: آنچه امروز ما را نگران و دل های مردم را به درد آورده وضعیت اقتصادی و معیشت مردم است که سفره محقر آن ها روز به روز کوچک تر می شود. هر کس آن را به دشمنان کشور و آمریکا ربط دهد کاملا در اشتباه است. وضعیت نابسامان اقتصادی امروز که قیمت اجناس و خدمات نه روزانه بلکه ساعتی در حال افزایش است نتیجه سوءمدیریت ها و اتخاذ سیاست های غلط است.

وی خاطرنشان کرد: سزاوار بود چند وزیر و معاون و مدیر ارشد دخیل در این بی نظمی و افسارگسیختگی اقتصادی حداقل از مردم عذر خواهی نموده و استعفا می دادند. اما هر بار تصمیم های غیر کارشناسی و عدم نظارت خود را به آمریکا ربط می دهیم. دشمن غلط کرده است. چرا سوء تدبیر و ناتوانی در مدیریت خود را به دشمنان ربط می دهیم. نمی گویم فشارهای دشمن بی تاثیر بوده است اما می توانستیم با اتخاذ تصمیم های عقلانی و بهره گیری از نظر صاحب نظران اقتصادی و کارشناسان فشارها را به حداق برسانیم. که امیدواریم تا بیش از این دیر نشده با بهره‌گیری از خرد جمعی و وفاق و همدلی بیشتر شاهد باز شدن گره از مشکلات اقتصادی باشیم.

شریفی با خطاب قرار دادن رئیس جمهور بیان کرد: ترامپ، مدیران نالایق و ناکارآمدی هستند که در سیستم اداری مانند خوره به جان کشور افتاده اند و به مردم فشار وارد می کنند و موجبات دلسردی و نگرانی مردم را فراهم می کنند. ترامپ، آن دزدان نان سفره های مردم هستند که با رانت و رانت خواری کمر مردم را شکسته اند و به مردم رحم‌ نمی کنند. با کمال تاسف شاهد جلوس برخی مدیران بر کرسی های مدیریت هستیم که توانایی اداره یک نانوایی را هم ندارند.

وی ادامه داد: فشارهای دشمن و نارسایی ها هرگزر مردم را خسته نمی کند و در این ۴۰ سال از گردنه های سخت تر عبور کرده اند اما آنچه مردم را ناامید و عصبانی می کند تبعیص و بی عدالتی و رانت و فساد است و آنچه امروز مردم را نگران می کند برخورد نامناسب و دور از شأن آن ها در سیستم اداری است.

وی با اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه اش بیان کرد: آنچه امروز مردم و اندیشمندان هرمزگان را نگران کرده عدم توسعه متوازن و پایدار و عدم نگاه ملی در این خطه است. استان هرمزگان مستعد رشد و سرمایه گذاری در همه بخش ها به خصوص پتروشیمی و گردشگری است که نیازمند برنامه ریزی و اهتمام جدی در این زمینه است. استان هرمزگان سرشار از نیروهای توانمند و متخصص است حداقل انتظار، بهره گیری از توان آن ها در سطح استان و در سطح ملی است.

نماینده بندر لنگه با خطاب قرار دادن وزیر نیرو بیان کرد: هزینه سرسام آور برق مصرفی مردم شهرها و روستاهای حوزه انتخابیه ام که گرمای ۵۰ درجه امانشان را بریده است نگران کننده است. قبوص میلیونی برق برای اقشار ضعیف اشک چشمانشان را دراورده لطفا چاره ای بیندیشید. آقای رئس جمهور، هرمزگان برای ایران غنی ولی برای مردمانش فقیر است. جزیره نفتی و گازی لاوان که بخش زیادی از چرخه اقتصادی کشور از آنجا می گذرد با روزانه پنج ساعت قطعی برق روبه رو بوده است. بیکاری جوانانش و عدم زیر ساخت های لازم بهداشتی و درمانی و مخابراتی آن بی انصافی است.

شریفی در ادامه گفت: روی نفت نشسته ایم و رنج می بریم. بپذیریم که کشور نیازمند مدیران قوی، باانگیزه و دلسوز و انقلابی است. وزیر نفت برای اتمام قصه پر غصه مردم و جوانان جزیره نفتی و گازی لاوان تدبیری بیندیشد.

وی در ادامه با خطاب قرار دادن وزیر آموزش و پرورش خواهان رسیدگی به مشکلات معلمان شد.

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »