مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان: تخلیه و بارگیری بی‌وقفه در بندر شهید رجایی

هرمزبان:مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: نخستین کشتی بزرگ خط مستقیم کانتینری EVERGREEN پس از تخلیه و بارگیری بیش از ١٥٠٠ TEU کانتینر، بعد از ظهر دیروز بندر شهید رجایی را به مقصد بندر دمام عربستان ترک کرد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،ابراهیم ایدنی با این خبر اظهار داشت: کشتی نسل پنجمی‌ Ever Legion ‌با ظرفیت ٨ هزار و ٥٠٠ TEU کانتینر با گذر از بنادر شانگهای، هنگ کنگ، تایوان، مالزی، سری لانکا و جبل علی وارد بزرگترین بندر کانتینری ایران شد.

وی اضافه کرد: این کشتی غول پیکر در سفر به این بندر عملیات تخلیه و بارگیری ١٢٦٥TEU کانتینر صادراتی و حدود ٢٧٦  TEU کانتینر وارداتی را به انجام رساند.

ایدنی ادامه داد: کشتی اِوِر لژیون با ٣٣٥ متر طول و حدود ١٤ متر آبخور، سه شنبه شب سیزدهم مردادماه ٩٤ بدون کمترین معطلی در اسکله ٢٧ ترمینال دوم کانتینری بندر شهید رجایی پهلو گرفت.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان اضافه کرد: این کشتی روز گذشته پس از انجام عملیات تخلیه و بارگیری، بندر شهید رجایی را به سمت بندر دمام عربستان ترک کرد.

ایدنی با بیان اینکه تاکنون١٠ خط لاینر به صورت هفتگی تردد کشتی‌های خود را به بندر شهید رجایی برقرار کرده‌اند، افزود: ٦ خط لاینر دیگر نیز در آینده‌ نزدیک فعالیت خود را در این بندر از سر می‌گیرند.

همچنین کاپیتان کشتی اِوِر لژیون با ابراز خرسندی از ورود به بندر شهید رجایی اظهار داشت: حضور در بندر شهید رجایی ٧٠ مایل مسیر دریایی ما را نسبت به بنادر حاشیه خلیج فارس کاهش داده است.

«کوکوجو» ضمن ابراز رضایت از اقدامات صورت گرفته عنوان کرد: عملیات هدایت کشتی، کاملاً ایمن و عملیات تخلیه و بارگیری در کمترین زمان ممکن مطابق مدل‌های استاندارد در بندر شهید رجایی انجام‌ شد.

بنابراین گزارش منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی با 18 دستگاه گنتری کرین (جرثقیل غول پیکر جهت تخلیه و بارگیری کانتینری) و 4٠ پست اسکله، بزرگترین و پیشرفته ترین بندر کانتینری ایران است.

 

منبع: خبرگزاری فارس(لینک)

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »