نمایشگاه ملی گردشگری در قشم با همکاری فعالان استان فارس برگزار می‌شود

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری تسنیم از شیراز، جواد مرادپور مجری برگزاری این نمایشگاه امروز در نشست خبری با بیان اینکه هدف مهم این نمایشگاه برای مستحکم کردن پیوند قشم با دیگر نقاط کشور در بحث گردشگری اظهار داشت: نمایشگاه گردشگری، هتلداری و صنایع دستی قشم  با همکاری منطقه آزاد و اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری قشم از تاریخ 10 الی 14 دی 97 برگزار می‌شود.

وی گفت: تلاش شده است تا این نمایشگاه در کنار دیگر برنامه‌های جانبی تفریحی و آموزشی خود به بهترین شکل ممکن برگزار شود و این مهم، جز با همکاری تمام مجموعه‌های در ارتباط با بخش گردشگری در سراسر کشور میسر نمی‌شود .

مجری نمایشگاه گردشگری هتلداری و صنایع دستی قشم تصریح کرد: علاقه مندان به شرکت در این نمایشگاه می توانند از اول تا پانزده مهر با مراجعه به سایت اینترنتی مجری برگزاری نمایشگاه، ضمن کسب اطلاعات لازم ثبت نام کنند.

مرادپور با اشاره به اینکه گردشگری با درآمدی پایدار سبب شکوفایی اقتصاد می‌شود، افزود: گردشگری می‌تواند علاوه بر توسعه اشتغال سبب شکوفایی در تولید ثروت نیز شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد قشم نیز در این نشست اظهار داشت: با برگزاری نمایشگاه، آنچه که براساس نعمت‌های الهی در منطقه قشم در زمینه گردشگری وجود دارد به مردم معرفی و برای آنها تشریح و تبیین می‌شود.

رسول اکبری با بیان اینکه داشته‎هایی نظیر ژئوپارک قشم که نه تنها در کشور بلکه در خاورمیانه بی‌نظیر است، گفت: در کناربرگزاری نمایشگاه گردشگری با محوریت اقلیمی و جشنواره موسیقی اقوام، صنایع دستی ایران هم به نمایش گذاشته می‌شود.

وی با بیان اینکه صنایع دستی قشم هم مورد توجه گردشگران داخلی هم مورد استقبال گردشگران خارجی قرار گرفته است، گفت: سال گذشته هنرمندان صنایع دستی قشم در نمایشگاه‌های خارجی نظیر نمایشگاه ایتالیا که محل تولید صنایع دستی مرغوب دنیا است شرکت کردند و خوشبختانه شاهد استقبال خوبی بودند.

اکبر همچنین با یادآوری اینکه در قشم به دلیل فعالیت تشکل های محلی، تکیه بر توسعه جوامع محلی است گفت: در این راستا تشکل‌های مردم نهاد روستایی تقویت شده و با حمایت مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تعاونی را شکل دادند به نحوی که بسیاری از استان‌های کشور به تأسی از قشم در این زمینه ورود کرده و اقدامات ارزنده ای انجام دادند .

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد قشم  با اشاره به اینکه جشنواره غذاهای سنتی هم از برنامه‌های پیش‌بینی شده برای نمایشگاه گردشگری قشم است، گفت: رویکرد سازمان منطقه آزاد قشم در توسعه گردشگری به ویژه تقویت زیرساخت‌های آن است به همین دلیل نهایت مساعدت را نسبت به سرمایه گذاران دارد.

وی با اشاره به اینکه به زودی 14 هتل و مرکز اقامتی با ظرفیت یک‌هزار و 772 تخت به مجموعه اقامتی موجود در قشم افزوده می‌شود، گفت: امیدواریم با ایجاد این ظرفیت آمادگی بیشتری برای پذیرایی از میهمانان در ایام برگزاری جام جهانی 2022 قطر در قشم ایجاد شود.

اکبری با بیان اینکه توسعه گردشگری جوامع محلی باعث ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی شده است، گفت: اکنون  71 کاشانه میهمان به صورت اقامتگاه های بومگردی، خدمات مناسبی را به گردشگران ارائه می دهند و به قدری از این اماکن استقبال شده که تعدادی از آنها تا پایان سال رزرو است.

منصورآزاد رییس موسسه آموزش عالی قشم نیز در این نشست خبری با اشاره به اینکه گردشگری موتور محرک و توسعه کشورها است، گفت: متاسفانه هنوز با توجه به پیشینه تاریخی و فرهنگی ایران به درستی از ظرفیت‌ها استفاده نشده است .

وی با بیان اینکه مسئولان منطقه آزاد قشم قصد دارند این منطقه را از یک مرکز خرید به یک مرکز گردشگری تغییر دهند، از برگزاری یک همایش با همکاری موسسه آموزش عالی قشم در حاشیه نمایشگاه گردشگری خبر داد و گفت: این همایش یک رویداد علمی ملی است.

آزاد هدف از این همایش را توجه به گردشگری به عنوان یک علم و هنر با شعار اقتصاد و توسعه دانست و گفت: این همایش در دو بخش مقالات و پوستر برگزار می‌شود که مقالات برگزیده همایش در مجله‌ای با نام فصل جغرافیا و برنامه‌ریزی منطقه‌ای که با درجه علمی و پژوهشی در قشم در حال فعالیت است منتشر می‌شود.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »